UENIGE OM BESTIKKELSE: Britt Carin Jonassen hevder hennes lagkamerat Anthony K. Bratli prøvde å bestikke henne med 30 000 kroner i "Robinsonekspedisjonen". - Det er direkte løgn, svarer Bratli. Foto: TV 3
UENIGE OM BESTIKKELSE: Britt Carin Jonassen hevder hennes lagkamerat Anthony K. Bratli prøvde å bestikke henne med 30 000 kroner i "Robinsonekspedisjonen". - Det er direkte løgn, svarer Bratli. Foto: TV 3Vis mer

- Han prøvde å bestikke meg

Men Robinson-Anthony avviser Britt Carins påstander.

SEHER.NO: Britt Carin Jonassen (23) fikk seg en kraftig overraskelse da hennes nære venn Øyvind Olsen (27) overraskende ble stemt ut av "Robinsonekspedisjonen" søndag.

Til tross for at han tidligere hadde inngått en pakt med Øyvind om at de skulle stå sammen til siste slutt, valgte Anthony K. Bratli (41) å stemme ut lagkameraten fordi han anså ham som en av sine største konkurrenter.

Men ifølge Jonassen hadde sjokket over å miste Øyvind knapt lagt seg før Anthony ga henne en ny støkk.

- Tilbød meg pengerEtter at kameraene hadde forsvunnet fra øya, hevder Britt Carin at hun fikk tilbud om penger mot å støtte den 41 år gamle eiendomsmegleren fra Oslo i finalen.

- Han var sikker på å komme til finalen og  sa at hvis jeg stemte på ham, så ville han gi meg "30.000, så du kan ta med sønnen din til Disneyland", sier alenemoren fra Grimstad til Seher.no.

Jonassen hevder hun reagerte med avsky over tilbudet og fortalte om det både til de andre deltakerne og TV-crewet da de kom til øya neste dag.

- Det er helt latterlig. Jeg ville aldri finne på noe sånt. Han hadde ikke noe med å dra inn sønnen min på den måten. En ting er å spille et spill, men man må huske på at man er sammen med mennesker, sier hun.

- Hadde avslørt hamBritt Carin tror hun ikke hadde fått noe bedre forhold til Anthony, selv om han hadde dolket en annen deltaker enn hennes nære venn Øyvind i ryggen.

- Jeg trodde jeg hadde tatt ham i det uansett. En ting er i hvert fall sikkert. Etter det som skjedde i øyrådet og etterpå, bestemte jeg meg for at jeg ville ha ham ut så fort som mulig, sier hun hoderystende.

- Direkte løgn
Anthony K. Bratli - som tidligere har blitt beskyldt for å bruke ufine triks i tvekampen med lag Sørs Johnny Nordseth - hevder påstandene fra Britt Carin er helt grunnløse.

- Det er direkte løgn at jeg tilbød henne 30.000, slik hun beskriver det. Etter at Øyvind ble stemt ut, prøvde jeg å trøste henne.

- Hun hadde fortalt meg tidligere at hun har hatt det tøft tidligere som alenemor, og det gjør inntrykk på meg som er firebarnsfar. Derfor sa jeg i en løs samtale at jeg ville ta med henne og barnet hennes til Disneyland hvis jeg vant, fordi det er hennes store drøm. Hadde man hørt dette i sin sammenheng, hadde det ikke vært noen sak,  hevder Bratli overfor Seher.no.

Felles erfaringerAnthony hevder han valgte å snakke mye om barn med Britt Carin fordi de der hadde felles erfaringer.

- Det var taktisk av meg hva jeg snakket om.  Med Christopher snakket jeg mye business, siden både han og jeg driver i eiendomsmeglerbransjen, med George gikk det mye på at vi var de to eldste og Andrea jeg ble gode venner fordi hun så på meg som en "pappa" der nede.

Bratli hevder han aldri ville vurdere å tilby bestikkelser til noen av deltakerne i "Robinsonekspedisjonen".

- Det er ikke bare i mot regelene. Det er heller ikke sånn jeg er.

Ingen bevisInformasjonskonsulent Line Vee Hanum i TV3 bekrefter at de kjenner til Britt Carins beskyldninger mot Anthony, men at de ikke hadde noen andre bevis enn hennes ord.

- Dersom noen jukser på denne måten kan produksjonsselskapet kaste deltakeren ut av ekspedisjonen, men i praksis vil en slik regel være vanskelig å håndheve fordi det ofte vil være ord mot ord deltakerne imellom.

- I tilfellet med Anthony har vi ingen bevis for at han har forsøkt å bestikke noen. Så lenge vi ikke har annen kjennskap til forholdet enn en påstand er det vanskelig å iverksette sanksjoner.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Et rått spill for å bli kvitt meg