Angelina Jolie og Brad Pitt:

- Han presset henne til å gifte seg

Ekteskapet med Brad Pitt skal ha vært alt annet enn frivillig.

<strong>BLE ANGIVELIG PRESSET:</strong> Angelina Jolie skal ha hatt alt annet enn lyst til å gifte seg med Brad Pitt i 2014, ifølge Us Magazine sine kilder. Foto: NTB Scanpix
BLE ANGIVELIG PRESSET: Angelina Jolie skal ha hatt alt annet enn lyst til å gifte seg med Brad Pitt i 2014, ifølge Us Magazine sine kilder. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det var mange som ble tatt på sengen da sjokknyheten om at stjerneparet Angelina Jolie (44) og Brad Pitt (55) skulle skilles brakte løs i september 2016. Da hadde det berømte skuespillerparet vært et par siden de møttes under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith» i 2004.

Sammen fikk Jolie og Pitt barna Maddox (18), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (13) og tvillingene Knox og Vivienne (11) sammen. I ettertid har de kranglet høylytt om hvem som skal ha omsorgsansvaret for barna - men i fjor høst kom de til en løsning som pressen ikke fikk vite innholdet i.

Paret giftet seg i Frankrike bare to år før bruddet - i 2014 - så et langt og lykkelig ekteskap ble det ikke for paret som i svært mange år gikk for å være blant Hollywoods hotteste. Nå kommer det frem en rekke detaljer om hvordan ekteskapet mellom det tidligere skuespillerparet gikk til.

Ifølge det amerikanske kjendismagasinet Us Magazine skal Jolie angivelig ha følt seg presset av Pitt til å gifte seg med ham.

- Vil aldri gifte seg igjen

Før hun giftet seg med Pitt, hadde 44-åringen allerede lagt to ekteskap bak seg.

Fra 1996 til 1999 var hun gift med «Trainspotting»-skuespilleren Jonny Lee Miller (46), før hun gikk inn i et profilert ekteskap med Hollywood-stjernen Billy Bob Thornton (64). Også det ekteskapet tok slutt - i 2003.

Og Angelina Jolie, som fant sammen med Brad Pitt etter par år etter sin andre skilsmisse, skal ikke ha ønsket å gifte seg med «Ad Astra»-stjernen.

- Hun følte at Brad presset henne, hevder kilden overfor Us Weekly.

<strong>ANDRE EKSMANN:</strong> Angelina Jolie og Billy Bob Thornton på Golden Globe Awards i januar 2002. Foto: AP/ NTB scanpix
ANDRE EKSMANN: Angelina Jolie og Billy Bob Thornton på Golden Globe Awards i januar 2002. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Kilden legger til at Jolie overhodet ikke har noen planer om å gå opp kirkegulvet igjen i fremtiden. Ifølge kilden nyter Jolie nå tilværelsen som singel, og nylig dukket hun strålende opp med barna sine på den røde løperen.

Det var i 2014 at eksparet ga hverandre sine «ja» i en romantisk og liten seremoni i Frankrike - etter å ha vært kjærester i nesten et helt tiår. Bryllupet foregikk i all hemmelighet - uten at pressen og offentligheten visste om det. Seremonien ble avholdt i parets private kapell på eiendommen deres i Frankrike, og det var 22 gjester til stede.

<strong>ALDRI MER:</strong> Jolie skal angivelig ha blitt presset til å gifte seg med Pitt i 2014, og skal heller ikke ha lyst til å gifte seg på nytt. Foto: NTB Scanpix
ALDRI MER: Jolie skal angivelig ha blitt presset til å gifte seg med Pitt i 2014, og skal heller ikke ha lyst til å gifte seg på nytt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

To år senere var det imidlertid slutt, men paret ble først offisielt skilt i april i år. Det er ingen tvil om at skilsmissen har vært en svært offentlig affære, og siden bruddet har det titt og ofte dukket opp nye avsløringer om ekteskapet i tabloidpressen.

Vis mer

Det har vært en bitter skilsmissestrid mellom dem - som flere ganger har blitt utsatt og som til slutt ble en eneste stor hodepine for det tidligere stjerneparet. Jolie har tidligere uttalt at hun var lei av at det tok så lang tid å få gjennom skilsmissen - men i april i år ble det endelig klart at paret kunne kalle seg single.

Da hadde de forhandlet om skilsmissen siden bruddnyheten kom i 2016 - bak lukkede dører.

Full krig om slottet

Det stopper riktignok ikke der. I august i år ble det nok en gang full krig mellom Jolie og Pitt da det ble kjent at førstnevnte ønsker å overta det franske slottet fra eksmannen. Det var her de giftet seg i all hemmelighet i august 2014.

Slottet heter Château Miravalo og ligger i Provence, og har angivelig en verdi på 60 millioner amerikanske dollar, ifølge InTouch, gjengitt av danske Se og Hør.

- Angelina hadde ikke tenkt til å slåss om slottet. Det var hans drømmeprosjekt, og han ble forelsket i det, men plutselig endret hun mening, fortalte en kilde til InTouch i august.

<strong>BRADS DRØMMEPROSJEKT:</strong> Det franske slottet Château Miraval har angivelig en verdig på 60 millioner dollar. Her er eiendommen fotografert i 2008. Foto: NTB Scanpix
BRADS DRØMMEPROSJEKT: Det franske slottet Château Miraval har angivelig en verdig på 60 millioner dollar. Her er eiendommen fotografert i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Radar Online har Angelina tilbrakt store deler av årets sommer på slottet. Eksparet skal angivelig hatt en avtale om å dele eiendommen sammen, men da Angelina var tilbake for å besøke den skal hun raskt ha endret mening, og konkludert med at hun vil ha den for seg selv. Brad har på sin side ønsket å beholde slottet for å kunne drive vinproduksjon.

Vis mer

Videre fortalte kilden at Angelina innså hvor mye slottet betyr for eksmannen og at hun derfor hadde tenkt over hvor mye det vil prege Brad hvis hun tar det fra ham.

Slottet ble bygget på 1700-tallet og er omringet av vingårder. Tomten inkluderer flere kilometer med landområde. Ifølge The Guardian har Pink Floyd spilt inn det kritikerroste albumet «The Wall» på Château Miraval i 1979.

LES OGSÅ: Stjernens far åpen om brystkreften

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer