Angelina Jolie og Brad Pitt:

- Han presset henne til å gifte seg

Ekteskapet med Brad Pitt skal ha vært alt annet enn frivillig.

BLE ANGIVELIG PRESSET: Angelina Jolie skal ha hatt alt annet enn lyst til å gifte seg med Brad Pitt i 2014, ifølge Us Magazine sine kilder. Foto: NTB Scanpix
BLE ANGIVELIG PRESSET: Angelina Jolie skal ha hatt alt annet enn lyst til å gifte seg med Brad Pitt i 2014, ifølge Us Magazine sine kilder. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det var mange som ble tatt på sengen da sjokknyheten om at stjerneparet Angelina Jolie (44) og Brad Pitt (55) skulle skilles brakte løs i september 2016. Da hadde det berømte skuespillerparet vært et par siden de møttes under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith» i 2004.

Sammen fikk Jolie og Pitt barna Maddox (18), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (13) og tvillingene Knox og Vivienne (11) sammen. I ettertid har de kranglet høylytt om hvem som skal ha omsorgsansvaret for barna - men i fjor høst kom de til en løsning som pressen ikke fikk vite innholdet i.

Paret giftet seg i Frankrike bare to år før bruddet - i 2014 - så et langt og lykkelig ekteskap ble det ikke for paret som i svært mange år gikk for å være blant Hollywoods hotteste. Nå kommer det frem en rekke detaljer om hvordan ekteskapet mellom det tidligere skuespillerparet gikk til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer