- Han planlegger å fri

Skuespilleren har trålet gullsmedbutikkene på jakt etter den perfekte forlovelsesringen.

FÅR RING PÅ FINGEREN?: Kilder nær Evan Rachel Wood og Jamie Bell, hevder de to snart kommer til å forlove seg. Foto: Stella Pictures
FÅR RING PÅ FINGEREN?: Kilder nær Evan Rachel Wood og Jamie Bell, hevder de to snart kommer til å forlove seg. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:   Skuespillerne Evan Rachel Wood (24) og Jamie Bell (25) har de siste ukene funnet tilbake hverandre etter at Wood for fem år siden avbrøt forholdet og senere begynte å date rockeren Marilyn Manson.

Nå svirrer ryktene om at Jamie Bell - kjent blant annet for sin hovedrolle i filmen «Billy Elliott» - ikke akter å la Wood glippe fra seg en gang til.

Ifølge Us Weekly har han allerede begynt å se på forlovelsesringer til kjæresten!

- Han planlegger å fri. Han har ikke kjøpt noe ennå, men har allerede møtt flere smykkedesignere, sier en kilde nær stjernen til bladet.

Evan Rachel Wood - kjent blant annet fra TV-serien «True Blood» - har tidligere vært forlovet med Marilyn Manson, men paret valgte å avbryte forholdet før bryllupet.

Denne gang tror parets venner at hun er klar for å gå til alters.

- Evan og Jamie var veldig unge da de først møttes. Nå er de eldre og gjør suksess. Jeg tror de er klare til å ta et nytt steg i forholdet, sier kilden til US Weekly.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Gifter seg etter rehab-opphold

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer