- Han planlegger å fri til henne

Actionstjernen Jason Statham er klar for å ta sin 19 år yngre modellkjæreste til alters.

FORELSKET: På London-premieren til Jason Stathams siste film, actiondramaet «Hummingbird» i juni, hadde han og kjæresten Rosie Huntington-Whiteley kun øyne for hverandre. Ifølge UsWeekly har 45-åringen nå planer om å fri til sin unge modellkjære Foto: All Over Press
FORELSKET: På London-premieren til Jason Stathams siste film, actiondramaet «Hummingbird» i juni, hadde han og kjæresten Rosie Huntington-Whiteley kun øyne for hverandre. Ifølge UsWeekly har 45-åringen nå planer om å fri til sin unge modellkjære Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Det britiske stjerneparet Jason Statham (45) og Rosie Huntington-Whiteley (26) skal snart tre inn i de giftes rekker, ifølge UsWeekly.   

En kilde forteller nemlig til det amerikanske magasinet at actionstjernen nå er klar for å forlove seg med sin unge modellkjæreste.

- Jeg hører at han vil fri til henne snart, avslører innsidekilden til UsWeekly.
 
- Forbindelsen mellom dem er svært seriøs og fysisk, legger en venn av paret til.

Statham, som snart er aktuell i actionthrilleren «Homefront», har vært sammen med Huntington-Whiteley i over tre år.

Hun er kjent som modell for blant annet Victoria's Secret, men har også prøvd seg som skuespiller. 26-åringens neste film er «Mad Max: fury Road», der hun spiller mot stjerner som Charlize Theron og Tom Hardy.

Den smellvakre blondinen, som også har designet en egen undertøyskolleksjon, har tidligere sagt til The Edit at hun ikke bryr seg om parets store aldersforskjell.

- Jeg er ikke interessert i å være sammen med gutter. Jeg har all den mannen jeg trenger! understreker Huntington-Whiteley.

Så tidlig som i februar 2011 måtte skuespillerspiren avvise rykter om at hun og «Snatch»-kjekkasen var forlovet. Nå, et par år senere, er forhåpentligvis en bekreftelse nærmere forestående...

LES OGSÅ: Hun er verdens mest sexy kvinne