Donald Trump jr., Vanessa Trump og Aubrey O'Day:

- Han planla å forlate kona for elskerinnen i skjul

Skal ha hatt en affære for flere år siden.

HEMMELIG AFFÆRE: Donald Trump jr. og sangeren Aubrey O'Day (t.h) skal ha hatt et forhold i 2011. Ifølge flere kilder skal han ha planlagt å gå fra kona Vanessa for å være sammen med artisten. Foto: NTB scanpix
HEMMELIG AFFÆRE: Donald Trump jr. og sangeren Aubrey O'Day (t.h) skal ha hatt et forhold i 2011. Ifølge flere kilder skal han ha planlagt å gå fra kona Vanessa for å være sammen med artisten. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Fredag ble det kjent at presidentsønn Donald Trump jr. (40) og Vanessa Trump (40) skal skilles etter 12 års ekteskap.

De giftet seg i 2005, og har barna Kai Madison (10), Donald Trump III (9) Tristan Milos (6), Spencer Frederick (5) og Chloe Sophia (3) sammen.

Ekteskapsproblemene skal ha startet for flere år siden, da forretningsmannen skal ha hatt en affære med sangeren Aubrey O'Day (34), forteller kilder til nettstedet Page Six.

Donald Trump jr. og Aubrey O'Day møttes da artisten var en av deltakerne i TV-programmet «Celebrity Apprentice» i 2011, der Trump jr. var en av dommerne.

Ifølge nettstedet var Vanessa gravid med sønnen Tristan Milos på det tidspunktet.

- Ting begynte å utvikle seg mellom Aubrey og Don jr. mot slutten av innspillingen, sier en kilde til Us Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

POPSTJERNE: Aubrey O'Day (t.v) var medlem i jentegruppa Danity Kane fra 2005 til 2009. Her sammen med Dawn Richard, D. Woods, Aundrea Fimbres og Shannon Bex. Foto: NTB scanpix
POPSTJERNE: Aubrey O'Day (t.v) var medlem i jentegruppa Danity Kane fra 2005 til 2009. Her sammen med Dawn Richard, D. Woods, Aundrea Fimbres og Shannon Bex. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fant ut om affæren

De to skal ha hatt en affære fra slutten av 2011 til mars 2012. Aubrey, som er tidligere medlem av jentegruppa Danity Kane, skal ha rukket å forelske seg i presidentsønnen på den tiden.

- Donald fortalte Aubrey at han var ferdig med Vanessa. Han fortalte henne at han var ulykkelig i ekteskapet sitt, og at Vanessa var kontrollerende og paranoid. Han planla å forlate kona for å være sammen med Aubrey, forteller kilden til UsWeekly.

Dette skjedde imidlertid ikke. Forholdet mellom dem skal ha blitt avsluttet da Vanessa kom over private e-poster mellom ektemannen og O'Day.

- Da Vanessa først fant ut om affæren, ble hun rasende. Hun begynte å kontakte venner av Aubrey for å få informasjon, hevder kilden.

Vanessa og Donald fant tilbake til hverandre, og fikk sønnen Spencer og datteren Chloe i ettertid.

Under valgnatten i 2016 skrev O'Day en Twitter-melding som kan virke som et hint om den angivelige affæren med presidentsønnen.

«Historien jeg aldri fortalte er verdt millioner nå», skrev hun, ifølge Page Six.

​Rykter om brudd

Forrige uke ble det imidlertid kjent at ekteparet har gått hver til sitt.

De møttes da de ble introdusert av Donald Trump senior under et moteshow. De giftet seg på ferieresidensen Mar-a-Lago i Florida i 2005, kun ti måneder etter at hans far og Melania Trump hadde gitt hverandre sitt «ja».

Paret ga en felles uttalelse om skilsmissen, og det ble kjent at det var Vanessa som hadde sendt inn skilsmissepapirene til en høyesterett i New York.

«Etter tolv års ekteskap har vi valgt å gå separate veier. Vi kommer alltid til å ha enorm respekt for hverandre og for våre familier. Vi har fem nydelige barn sammen, og de er vår høyeste prioritet. Vi ber nå om at privatlivet respekteres», heter det i uttalelsen, ifølge Washington Post.

Saken fortsetter nedenfor.

Hun skal ha søkt om en «ubestridt skilsmisse», noe som kan tyde på at de to partene ikke har noen uenigheter når det gjelder detaljene rundt skilsmissen.

Allerede en stund før bruddet ble offentlig kjent, har amerikanske medier spekulert i om det var trøbbel i ekteskapet for Donald Trump jr.

Han er nemlig aktiv i sosiale medier, men den siste tiden har han delt bilder av familien der Vanessa ikke har vært til stede, ifølge Washington Post.

LES OGSÅ: - Vil gå rettens vei for å få mer penger