HOMOFOB? I 1983 kom filmen "Risky Business" hvor Curise spilte sammen med Bronson Pinchot, som nå står fram og hevder kollegaen oppførte seg som en homofob på settet. Foto: Stella Pictures
HOMOFOB? I 1983 kom filmen "Risky Business" hvor Curise spilte sammen med Bronson Pinchot, som nå står fram og hevder kollegaen oppførte seg som en homofob på settet. Foto: Stella PicturesVis mer

- Han plaget mange folk

Hollywood-skuespiller hevder Tom Cruise drev med homohets.

SEHER.NO: Tom Cruise (47) var en ettertraktet skuespiller på 80- og 90-tallet, men var ikke nødvendigvis alltid så hyggelig å jobbe med, skal vi tro en av kollegaene hans.

Det er film- og tv-stjernen Bronson Pinchot som nå går ut og hevder at Cruise oppførte seg som en homofob på settet, skriver Perez Hilton. 50-åringen er kjent fra blant annet filmene "Beverly Hills Cop" og "True Romance" og tv-serien "stepby Step" - og han spilte mot Cruise i filmen "Risky Business" fra 1983.

Skuespilleren forklarer at Cruise alltid oppførte seg merkelig og kom med upassende kommentarer om homofile...

- Han var anspent og kom hele tiden med kommentarer, usaklige og homofobiske kommentarer som, 'Vil du ha litt iskrem, i tilfelle det ikke er noen homofile folk her?' Det var sånn, 'Det er en fin dag, jeg er glad det ikke er noen homofile folk som står her'. Veldig, veldig merkelig, forteller skuespilleren ifølge nettstedet.

Det har flere ganger opp i gjennom årene dukket opp gjenstridige homorykter rundt Cruise, og til nettstedet forteller Pinchot at han syntes det var til pass for Cruise da ryktene sto på som verst. 

- Årevis etter når folk begynte å plage ham med det der, brukte jeg å  tenke 'Gud, det passer seg veldig godt, for han brukte å plage mange folk da han var i 20-årene'.

I dag er Tom Cruise godt gift med skuespillerkona Katie Holmes, og sammen har de datteren Suri (3).

PerezHilton hinter imidlertid frampå om at Cruise sine kommentarer fra 80-tallet vitnet om at han dekket over legningen sin.

"Det høres ut som om Tommy prøvde å overkompensere for å dekke over "noe"." skriver kjendisnettstedet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
 
LES OGSÅ: Hvem løper sånn, da?