- Han overnattet hos henne

Skjørtejegeren Leonardo DiCaprio kobles til ny skjønnhet.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I begynnelsen av november kom nyheten om at Leonardo DiCaprio (38) og «Victoria Secret»-modellen Erin Heatherton (23) hadde gjort det slutt etter ti måneder som kjærester.

Kjekkasen har aldri hatt problemer på jentefronten og har gjennom årenes løp vist en spesiell interesse for modeller og blondiner.

I filmen «The Wolf Of Wall Street» spiller DiCaprio mot den vakre australske skuespilleren Margot Robbie (22), og romanseryktene har allerede begynt å svirre i amerikansk media. Sist uke skal nemlig 38-åringen har tilbragt en natt i Robbies leilighet i New York.

- Han overnattet hos henne, sier en kilde til New York Post, ifølge Daily Mail.

Paret møttes for første gang på settet til filmen og skal ha blitt sett oftere og oftere sammen også utenfor jobb den siste tiden.

Den australske skjønnheten, som er kjent fra «Neighbours» og «Pan Am», var blant annet på fest med skuespilleren i Las Vegas tidlig i november. Deretter ble hun invitert i bursdagen hans sammen med Hollywood-stjerner som Beyoncé, Jay-Z, Robert De Niro og Cameron Diaz, men bursdagsbarnet skal ha rettet all oppmerksomheten til Robbie.

- Det ser ut som om det er en sterk kjemi mellom Leo og Margot, og de tilbragte veldig mye tid sammen på festen, sa et øyenvitne.
LES OGSÅ: - Han er sammen med DiCaprios eks

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer