- Han overnattet etter daten deres

Romansen mellom Calvin Harris og Taylor Swift fortsetter med stormskritt. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at de møttes under Brit Awards i februar, har det oppstått søt musikk mellom artistene Taylor Swift (25) og Calvin Harris (31).

På Billboard Music Awards i midten av mai, klarte ikke turtelduene å skjule følelsene de har for hverandre.

Nå ser det ut til at de to har tatt forholdet et skritt videre. Tirsdag kveld ble de fotografert hånd i hånd på vei til restauranten L'asso i New Yorks bydel Little Italy, skriver Daily Mail.

Etter det formodentlig romantiske stevnemøtet, dro stjerneparet tilbake til «Bad Blood»-sangerinnens leilighet i den amerikanske metropolen. Og etter alt å dømme fortsatte romantikken ut i de små timer.

Saken fortsetter under bildene.

SOM ERTERIS: Taylor Swift og Calvin Harris på vei til den italienske pizzarestauranten i New York tirsdag kveld (t.v), og på vei inn i bygningen der «Shake it Off»-sangeren har en leilighet etter stevnemøtet.  Foto: NTB Scanpix
SOM ERTERIS: Taylor Swift og Calvin Harris på vei til den italienske pizzarestauranten i New York tirsdag kveld (t.v), og på vei inn i bygningen der «Shake it Off»-sangeren har en leilighet etter stevnemøtet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Onsdag ble i hvert fall både Taylor og Calvin fotografert på vei ut fra bygningen der den langbeinte sangstjernen holder hus. De to har tidligere gjort lite for å holde romansen sin skjult, men onsdag formiddag forlot de Taylors leilighet hver for seg.

Se video øverst i saken!

FLOTT I HVITT: Taylor Swift så blid og opplagt ut da hun forlot leiligheten sin onsdag, etter å ha tilbragt natten med Calvin Harris.  Foto: Splash News
FLOTT I HVITT: Taylor Swift så blid og opplagt ut da hun forlot leiligheten sin onsdag, etter å ha tilbragt natten med Calvin Harris. Foto: Splash News Vis mer

Artist, DJ og produsent Calvin Harris, som tidligere var sammen med Rita Ora (24), forlot sin nye flammes leilighet først for å dra på trening, skriver Daily Mail.

Da Taylor Swift gjorde sin exit noe senere, virket hun i svært godt humør - og den blonde skjønnheten så strålende ut i en kort, kritthvit playsuit, og turkise pumps.

Den skotske kjekkasen er norgesaktuell om en knapp måned, når han står på scenen under festivalen Oslo Live 28. juni. Nå kan det bli spennede å se om han tar med seg Taylor Swift til Norge.

I så fall blir de det andre superparet som inntar hovedstaden på kort tid. Da Jay Z (45) overrasket med et Oslo-besøk tirsdag, var kona Beyoncé Knowles (33) sammen med ham.

LES OGSÅ: - Kim er vår tids Marilyn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer