- Han overnattet etter daten deres

Romansen mellom Calvin Harris og Taylor Swift fortsetter med stormskritt. Se video!

SEOGHØR.NO: Etter at de møttes under Brit Awards i februar, har det oppstått søt musikk mellom artistene Taylor Swift (25) og Calvin Harris (31).

På Billboard Music Awards i midten av mai, klarte ikke turtelduene å skjule følelsene de har for hverandre.

Nå ser det ut til at de to har tatt forholdet et skritt videre. Tirsdag kveld ble de fotografert hånd i hånd på vei til restauranten L'asso i New Yorks bydel Little Italy, skriver Daily Mail.

Etter det formodentlig romantiske stevnemøtet, dro stjerneparet tilbake til «Bad Blood»-sangerinnens leilighet i den amerikanske metropolen. Og etter alt å dømme fortsatte romantikken ut i de små timer.

Saken fortsetter under bildene.

SOM ERTERIS: Taylor Swift og Calvin Harris på vei til den italienske pizzarestauranten i New York tirsdag kveld (t.v), og på vei inn i bygningen der «Shake it Off»-sangeren har en leilighet etter stevnemøtet.  Foto: NTB Scanpix
SOM ERTERIS: Taylor Swift og Calvin Harris på vei til den italienske pizzarestauranten i New York tirsdag kveld (t.v), og på vei inn i bygningen der «Shake it Off»-sangeren har en leilighet etter stevnemøtet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Onsdag ble i hvert fall både Taylor og Calvin fotografert på vei ut fra bygningen der den langbeinte sangstjernen holder hus. De to har tidligere gjort lite for å holde romansen sin skjult, men onsdag formiddag forlot de Taylors leilighet hver for seg.

Se video øverst i saken!

FLOTT I HVITT: Taylor Swift så blid og opplagt ut da hun forlot leiligheten sin onsdag, etter å ha tilbragt natten med Calvin Harris.  Foto: Splash News
FLOTT I HVITT: Taylor Swift så blid og opplagt ut da hun forlot leiligheten sin onsdag, etter å ha tilbragt natten med Calvin Harris. Foto: Splash News Vis mer

Artist, DJ og produsent Calvin Harris, som tidligere var sammen med Rita Ora (24), forlot sin nye flammes leilighet først for å dra på trening, skriver Daily Mail.

Da Taylor Swift gjorde sin exit noe senere, virket hun i svært godt humør - og den blonde skjønnheten så strålende ut i en kort, kritthvit playsuit, og turkise pumps.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den skotske kjekkasen er norgesaktuell om en knapp måned, når han står på scenen under festivalen Oslo Live 28. juni. Nå kan det bli spennede å se om han tar med seg Taylor Swift til Norge.

I så fall blir de det andre superparet som inntar hovedstaden på kort tid. Da Jay Z (45) overrasket med et Oslo-besøk tirsdag, var kona Beyoncé Knowles (33) sammen med ham.

LES OGSÅ: - Kim er vår tids Marilyn