Kourtney Kardashian og Travis Barker:

- Han overnatter i skjul

Realitystjernen skal ha funnet tonen med Blink 182-medlem.

KJÆRLIGHET I LUFTEN?: Nå går ryktene om at Kourtney Kardashians nye flamme er Travis Barker. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGHET I LUFTEN?: Nå går ryktene om at Kourtney Kardashians nye flamme er Travis Barker. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Kourtney Kardashian (39) har lenge vernet om kjærlighetslivet etter at det i august i fjor ble kjent at hun og Younes Bendjima (25) hadde gått hver til sitt.

Likevel blir realitystjernen stadig koblet til nye menn. I januar i år ble hun fotografert sammen med en «mystisk mann» som viste seg å hete Dakota Duron, noe som ble starten på en stor rykteflom om at 39-åringen hadde fått seg ny kjæreste.

Denne gang er det imidlertid en helt annen fyr som realitystjernen angivelig skal ha fått et godt øye til, nemlig 43 år gamle Travis Barker, kjent fra rockebandet Blink 182. Det skriver Radar Online.

- Helt siden Kourtney ble singel, har de kommet stadig nærmere hverandre, til et punkt hvor han overnatter hos henne i skjul, sier en kilde til nettstedet.

KJÆRLIGHET I LUFTEN?: Nå går ryktene om at Kourtney Kardashian (39) skal ha funnet en ny flamme. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGHET I LUFTEN?: Nå går ryktene om at Kourtney Kardashian (39) skal ha funnet en ny flamme. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er romantisk

Kourtney og Barker skal ha vært venner i en årrekke, og den siste tiden skal de ha fått et svært godt øye til hverandre, men de har begge hevdet at de bare er nettopp gode venner.

- Travis har tilsynelatende alltid vært interessert i Kourtney, men ble alltid satt til side mens Kourtney oppfylte sine boy toy-fantasier, sier kilden videre og fortsetter:

- Men nå er Kourtney klar for å utorske ting. Hun har virkelig falt for ham.

Fotografert med «mystisk» mann

Kourtney har vært koblet til en rekke menn etter at det ble slutt mellom hun og eksmannen Scott Disisck (35) som hun har tre barn med.

I desember kunne også US Weekly avsløre at Kourtney hadde blitt observert flørtende med sangeren John Mayer (41), som tilsynelatende skal ha virket svært interessert i 39-åringen.

I slutten av januar i år ble realitystjernen fotografert med en «mystisk mann», som senere viste seg å være Dakota Duron.

De to ble fotografert på vei til den mye omtalte restauranten Nobu i Malibu, og det ble spekulert heftig om hvem den ukjente mannen kunne være, skrev Mirror den gang.

Hun og Duron skal ifølge Mirror ha kjent hverandre i lengre tid, og Dakota skal også være en familievenn som har tilbragt mye tid med Kardashian-Jenner-klanen.

Gikk hver til sitt

Etter om lag to år som kjærester gikk Kourtney Kardashian og 14 år yngre Younes Bendjima hver til sitt i august 2018.

I 2015 var det også spikeren i kista for Kourtneys ni år lange forhold med Scott Disick (35), som hun har barna Mason (9), Penelope (6) og Reign (4) sammen med.

Selv om realitystjernen og 35-åringen hadde et svært turbulent og offentlig forhold, har de beholdt et nært bånd til hverandre etter bruddet. Selv om Kourtney foreløpig ikke ser ut til å ha funnet den rette etter Scott, har derimot skandalemakeren gått inn i et nytt forhold med 20 år gamle Sofia Richie.

DETTE ER ØVELSEN: Norske Johanna Grønneberg har trent Kim Kardashian i Los Angeles. Det var spesielt en øvelse stjerna likte ekstra godt. Vis mer

Det skal imidlertid ikke alltid ha vært like enkelt. Hollywood Life skrev nemlig at Scott og Sofia skal ha bodd sammen i flere måneder allerede, og at det ikke har vært særlig lett for eksen å svelge.

En kilde kunne nemlig fortelle følgende til det amerikanske kjendisnettstedet:

- Sofia flyttet inn med Scott i sommer. Og det var da Kourtney innså at ting begynte å bli seriøst mellom dem.

- Scott og Kourtney diskuterte planene hans om å bo med Sofia før de gjorde det offisielt. Han kunne merke at Kourtney var sjalu, men også bekymret over det faktum at barna deres ville sove der samtidig som Sofia bodde der, hevdet kilden videre.

LES OGSÅ: - Trygler fansen om å be for han

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer