BRÅ EXIT: Frank Tore Aniksdal er ute avFarmen etter å ha tapt kunnskapskonkurransen mot mannen han aller helst ville slå, Finn Olav Odde.
BRÅ EXIT: Frank Tore Aniksdal er ute avFarmen etter å ha tapt kunnskapskonkurransen mot mannen han aller helst ville slå, Finn Olav Odde.Vis mer

- Han oppførte seg som en tiåring

Farmen-deltager Finn Olav Odde er sterkt kritisk til måten han ble behandlet på.

SEOGHØR.NO: Søndag var det klart for en tvekamp mange har ventet på i TV 2-programmet Farmen. Onsdag ble nemlig Frank Tore Aniksdal (44) valgt til førstekjempe, og søndag valgte han sin argeste konkurrent, Finn Olav Odde (56), som andrekjempe.

Overraskelsen var stor for Frank da Finn valgte grenen kunnskap. Det endte i en brutal exit for hobbybonden fra Vigrestad på Jæren.

- Bar nag fra start av

- Frank fortjente å ryke ut nå. Han bidro jo ikke i det hele tatt. Han trente og trente på tautrekking, og da var det fint å kunne ydmyke ham i en kunnskapskonkurranse, sier Finn Olav Odde til Seoghør.no.

Frank har i flere uker ikke lagt skjul på sin vemmelse for nettopp Finn. Den 56 år gamle arbeidskaren skjønner fortsatt ikke helt hvorfor det ble som det ble.

- Nei, jeg forstår det ikke. Jeg var snill mot Frank, og sa blant annet tidlig til ham at jeg trodde han var en skikkelig arbeidskar. Men han bar nag til meg allerede fra den første uka av. Selv ville jeg dra lasset sammen med Frank, men han var bare sint for at jeg hjalp de andre på gården og viste folk hvordan ting skulle gjøres.

- En tufs

TAKKET FOR KAMPEN: - Jeg sa til ham at jeg syntes han var flinkere enn jeg hadde trodd. Men jeg tror nok at han skjønte at han hadde tapt da han fikk beskjed om at jeg hadde valgt kunnskap, mener Finn Olav.
TAKKET FOR KAMPEN: - Jeg sa til ham at jeg syntes han var flinkere enn jeg hadde trodd. Men jeg tror nok at han skjønte at han hadde tapt da han fikk beskjed om at jeg hadde valgt kunnskap, mener Finn Olav. Vis mer

- Hva synes du om Frank?

- Jeg og Frank hadde egentlig en grei dialog, vi. Men jeg tror han ikke vet helt hvem han selv er engang. Jeg skjønner ikke hvorfor han hadde så mye imot meg, vi var vel kanskje bare ytterpunktene - han gjorde ingenting, mens jeg gjorde mest, forteller Farmen-deltageren.

Og:

- Frank er Frank. Jeg kunne i hvert fall aldri ha oppført meg som ham. Det er som Malin så fint påpekte, at Frank ikke er en person, men en tilstand. Det tok lang tid før jeg forsto at han var sånn en tufs. Lenge trodde jeg at han var en skeuspiller, men etter hvert skjønte jeg at han faktisk bare er sånn. Han har mange personligheter. Han oppfører seg som en tiåring.

Seoghør.no har ikke lyktes å få en kommentar fra Frank i saken anledning.

Neste Farmen-episode ser du på TV 2 mandag klokka 21.40.

LES OGSÅ: - Jeg føler at jeg sendte søsteren min hjem