- Han ønsker sterkt å finne ut av hva som feiler ham

«Skal vi danse»-stjernen sendt til nye tester etter de mystiske magesmertene.

VED GODT MOT: - Han holder på å ta nye prøver, og både vi og han håper på å få resultatene snart. Vi har snakket med ham fra redaksjonen, og han er ved godt mot. Humøret hans er bra, sier presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe B Foto: Scanpix
VED GODT MOT: - Han holder på å ta nye prøver, og både vi og han håper på å få resultatene snart. Vi har snakket med ham fra redaksjonen, og han er ved godt mot. Humøret hans er bra, sier presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe B Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tirsdag kom nyheten om at den tidligere hoppstjernen Anders Jacobsen (26), som er blant kjendisdeltagerne i høstens «Skal vi danse», er lagt inn på sykehus på grunn av vedvarende smerter i mageregionen.  

Fortsatt er det usikkert hva som feiler 26-åringen, men til Seher.no forteller presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge, at man håper på svar i løpet av onsdagen.

- Han holder på å ta nye prøver, og både vi og han håper på å få resultatene snart. Vi har snakket med ham fra redaksjonen, og han er ved godt mot. Humøret hans er bra, sier Berge til Seher.no.

For bare et par uker siden var Jacobsen oddsvinner hos spillselskapet Unibet, da vinneroddsen hans sank fra 12,50 før premieresendingen til 7,50. Før sendingen lørdag forrige uke var han dessuten ranket som nummer fire av Unibet, kun slått av storfavorittene Atle Pettersen, Stella Mwangi og Noman Mubashir.

26-åringen har blitt spart for direkte skader fra den harde dansetreningen, men i ytterste konsekvens kan det nå altså hende at han må trekke seg fra programmet.

Unn Grethe Berge understreker derimot at en avgjørelse ikke er nødt til å bli tatt helt ennå.

- Vi handler som om han er med på lørdag, og kan drøye en avgjørelse helt opp mot sending. Vi er blitt drevne etter syv sesonger med «Skal vi danse».

Det som i hvert fall er sikkert er at Anders Jacobsens magesmerter hemmer ham i denne ukens trening. Unn Grethe Berge understreker imidlertid at han er en mann som lærer fort.

- Han tar ting fort, og ligger jo godt an så langt. Dersom han er frisk og rask vil han stille, men det er mulig at koreografien vil bli lagt om noe. Vi tar dette time for time, og er ved godt mot, mener hun.

- Hva sier Jacobsen selv om situasjonen?

- Han ønsker sterkt å finne ut av hva som feiler ham. Han har tross alt vedvarende magesmerter. Men vi tar som sagt dette time for time, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Anders jacobsen innlagt på sykehus   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer