Jason Sudeikis og Olivia Wilde:

- Han ønsker desperat å vinne henne tilbake

Hollywood-stjernen håper å samle familien igjen etter bruddet.

BRUDD: I november kom nyheten om at Olivia Wilde og Janson Sudeikis hadde gått hver til sitt. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
BRUDD: I november kom nyheten om at Olivia Wilde og Janson Sudeikis hadde gått hver til sitt. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

For knappe to måneder siden ble det kjent at stjerneparet Jason Sudeikis (45) og Olivia Wilde (36) hadde brutt forlovelsen.

Duoen hadde da vært sammen i ni år og er foreldre til barna Otis (6) og Daisy (4).

I begynnelsen av denne måneden dukket det opp bilder av Wilde hånd i hånd med den ti år yngre One Direction-stjernen Harry Styles (26), og mye tyder på at de to nå er kjærester.

- De er definitivt et par. Bildene av dem er kanskje nye, men det er ikke forholdet. De har datet en stund utenfor radaren, fortalte en kilde til The Daily Star tidligere denne uken.

Den nyforelskede duoen falt for hverandre på settet til den kommende thrilleren «Don’t Worry Darling» hvor de begge spiller. Wilde har i tillegg regissert filmen.

Vis mer

«Bare en fase»

Sudeikis skal føle seg «knust» og «ført bak lyset» av den nye romansen, men han skal heller ikke ha gitt opp håpet om å få eksforloveden tilbake, melder Us Weekly.

- Jason hadde ikke noe annet valg enn å tre til side og la Olivia gjøre sin greie. Men han håper dette bare er en fase og at hun vil komme til fornuft eller at Harry blir lei og går videre om ikke alt for lenge, forteller en kilde til nettstedet, og legger til:

- Han ønsker desperat å vinne henne tilbake slik at de kan reparere familien.

Datet i skjul

Mens det tidligere er blitt hevdet at bruddet mellom Sudeikis og Wilde skjedde flere måneder før verden fikk vite om det i november, sier en kilde nær «Horrible Bosses»-stjernen at dette ikke stemmer.

- Enten Harry vet det eller ikke, så er det han som er grunnen til bruddet.

En Styles-kilde forsikrer derimot Us Weekly om at artisten «ikke brøt opp forlovelsen».

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

The Sun meldte også sist uke at forholdet mellom Wilde og Styles var en dårlig bevart hemmelighet under innspillingen av «Don’t Worry Darling» .

- Det var en åpen hemmelighet på settet i Palm Springs. De var veldig profesjonelle, men alle visste at noe foregikk mellom dem. Harry har til og med møtt barna hennes flere ganger da de besøkte henne på location, fortalte en kilde, og la til:

- Olivia ser utrolig lykkelig ut. Alle er glade på hennes vegne. Han er en fantastisk fyr.

LES OGSÅ: «Mesternes»-deltakeren forlovet: - Mange mener mye

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer