Kaley Cuoco om eksmannen:

- Han ødela ordet «ekteskap» for meg

«The Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco letter på sløret om sitt tidligere ekteskap.

TRØBLETE EKTESKAP: Kaley Cuoco åpner opp om sitt første ekteskap, som ikke gikk helt som planlagt. Foto: NTB Scanpix
TRØBLETE EKTESKAP: Kaley Cuoco åpner opp om sitt første ekteskap, som ikke gikk helt som planlagt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I september 2015 ble det kjent at «The Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco (32) og tennisspilleren Ryan Sweeting (30) skulle skilles etter kun 21 måneder.

To år senere annonserte skuespilleren at hun var forlovet igjen, med kjæresten Karl Cook (26).

I et nytt intervju med bladet Cosmopolitan forteller Cuoco at hun er lykkelig over forlovelsen, men at hun ikke lenger har det samme synet på ekteskap som hun hadde tidligere.

- Jeg trodde virkelig ikke at jeg skulle gifte meg igjen. Eksen min ødela ordet «ekteskap» for meg. Jeg giftet meg med en som forandret seg totalt. Den personen jeg endte opp med var ikke den samme som jeg møtte, sier hun og legger til:

- Og jeg hadde ikke noe skyld i det - det hadde han. Jeg vet hvor mye jeg hadde å gi, og hvor mye jeg ønsket å motta tilbake, forklarer hun.

SKILT: Kayley og eksmannen Ryan sammen i 2014 - året før de valgte å skille lag. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Kayley og eksmannen Ryan sammen i 2014 - året før de valgte å skille lag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dramatisk brudd

Cuoco og eksmannen møttes før første gang i 2013, og forlovet seg i september samme året - kun tre måneder etter at de først ble observert offentlig sammen.

Kun noen måneder senere giftet duoen seg på selveste nyttårsaften. Men, 21 måneder senere, avslørte skuespilleren at de skulle skilles.

- Kaley Cuoco og Ryan Sweeting har gjensidig besluttet å avslutte deres ekteskap. De ber nå om privatliv. Det vil ikke bli sagt noe ytterligere om denne saken, sa Cuocos talsperson til People den gang.

Ikke lenge før nyheten ble kjent fjernet 32-åringen alle bilder av sin daværende ektemann i sine sosiale medier, noe som førte til spekulasjoner hos fansen.

FORLOVET: Kaley med sin nye flamme og forlovede Karl Cook tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Kaley med sin nye flamme og forlovede Karl Cook tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Et halvt år før skilsmissen ble kjent, svirret rykter om trøbbel i ekteskapet. Den gang avviste hun imidlertid at det var problemer på hjemmebane.

- Ja, vi skal så absolutt skilles, kan dere ikke se det!!!?! Endelig gjenforent etter fire uker borte fra hverandre. Jeg har savnet denne mannen mer enn noe annet!! #Rykter #IkkeGravid #FremdelesGift, skrev hun under et bilde, som ble fjernet i ettertid, av seg selv og Sweeting på Instagram.

Knakk sammen

Det var i slutten av november i fjor at Kaley Cuoco kunne avsløre at hun planlegger å gifte seg igjen. Forlovelsen skjedde på hennes egen 32-årsdag.

Nyheten delte hun ved å dele en video av sin egen reaksjon på frieriet på Instagram.

Kaley avslørte selv frieriet - som skjedde på hennes 32-års dag - ved å delen video av sin reaksjon på Instagram.

I klippet ser man en tårevåt Kaley som viser frem forlovelsesringen, mens hun svarer et rungende «JA».

- Jeg kan ikke tro jeg er forlovet, sier hun i videoen.

«Jeg gråter fortsatt. Hele denne kvelden har vært perfekt, akkurat som deg. Jeg elsker deg» skrev Kaley i en tekst til videosnutten.

LES OGSÅ: Hintet om problemer for tre år siden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer