- Han ødela for Tooji

Lily Bandehy mener NRK-komiker spolerte sønnens sjanser i Eurovision.

KRITISK TIL P3-HUMOR: Lily Bandehy mener den norsk-iranske komikeren Amir Asgharnejad ødela Toojis sjanser i Eurovision. Her er hun med sønnen etter den norske finalen i februar.  Foto: Stella Pictures
KRITISK TIL P3-HUMOR: Lily Bandehy mener den norsk-iranske komikeren Amir Asgharnejad ødela Toojis sjanser i Eurovision. Her er hun med sønnen etter den norske finalen i februar. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Norges kandidat under Eurovision Song Contest, Tooji Keshtkar (25) kom på sisteplass i den internasjonale finalen i Baku i mai, der seieren gikk til svenske Loreen.

Det var ikke bare Norges tap som skapte overskrifter, det gjorde også NRK-komiker Amir Asgharnejad som var i Aserbajdsjan for å lage satiriske sketsjer for P3.

Han fikk senere store problemer på vei ut av landet, og skal ifølge NRK ha blitt truet og trakassert. Toojis mor Lily Bandehy mener komikeren må ta en del av ansvaret for at sønnen kom på sisteplass.

- Den iranske NRK-reporteren har ødelagt mye for Tooji under finalen i Baku, skriver Lily på Facebook.


Hun beskriver programmet som smakløst og mener Asgharnejad prøver å gjøre seg berømt på Toojis bekostning.

NRK-komikeren sier til Dagbladet at han synes det er trist dersom han bidro til Norges utfall i konkurransen.

- Vi ønsket jo bare å lage humor. Det siste vi ville var at det skulle gå ut over Tooji. Med alt oppstyret i etterkant føles det heller ikke særlig som om vi har vunnet noe på dette, sier komikeren til Dagbladet.


  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tooji blir «Allsang»-programleder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer