Joe Jonas:

- Han ødela bryllupet

Joe Jonas innrømmer at det ikke var planlagt at «hele verden» skulle få med seg Vegas-bryllupet

GIFTET SEG: Da Joe Jonas og Sophie Turner giftet seg i begynnelsen av mai, livestreamet DJ-en Diplo seremonien. Det var ikke planlagt. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Da Joe Jonas og Sophie Turner giftet seg i begynnelsen av mai, livestreamet DJ-en Diplo seremonien. Det var ikke planlagt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av mai overrasket «Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner (23) og kjæresten Joe Jonas (29) stort, da de etter Billboard Music Awards dro til et kapell i Las Vegas og ble erklært mann og kone.

Bryllupet kom som et sjokk på mange, da paret i utgangspunktet hadde avslørt at de skulle gifte seg til sommeren. I stedet gikk de for et klassisk Las Vegas-bryllup, der en Elvis-imitator holdt seremonien.

DJ-en Diplo (40) livestreamet det hele på sin Instagram-profil, og en hel verden fikk dermed med seg at stjerneparet hadde giftet seg.

GIFTET SEG: DJ-en Diplo livestreamet bryllupsseremonien. Foto: Diplo / Instagram
GIFTET SEG: DJ-en Diplo livestreamet bryllupsseremonien. Foto: Diplo / Instagram Vis mer

Mye tyder imidlertid på at paret egentlig hadde planer om å holde bryllupet for seg selv. Det skriver Cosmpolitan, som viser til uttalelser Jonas Jonas kom med da han nylig gjestet «Capital Breakfast» - et britisk radioprogram fra London.

MANN OG KONE: En snau uke etter bryllupet, dukket ekteparet opp på den rosa løperen under Met-gallaen i New York. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: En snau uke etter bryllupet, dukket ekteparet opp på den rosa løperen under Met-gallaen i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han ødela det

Under besøket forteller nemlig Jonas selv at Diplo filmet seremonien uten tillatelse, og at han derfor «ødela hele greia».

- Ja, han ødela det, sier Jonas.

Videre fortalte sangstjernen humoristisk at Diplo burde fått kjeft fra foreldrene sine for å konstant være på mobilen sin, før han la til:

- Jeg elsker Diplo, men han elsker Instagram mer enn en 13-åring. Han legger ut noe hvert femte sekund. Altså, han livestreamet bryllupet med et hundefilter.

DIPLO: DJ-en avbildet på den røde løperen under Billboard Music Awards - bare timer før det hemmelige bryllupet til Joe Jonas og Sophie Turner. Foto: NTB Scanpix
DIPLO: DJ-en avbildet på den røde løperen under Billboard Music Awards - bare timer før det hemmelige bryllupet til Joe Jonas og Sophie Turner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ingen sure miner

I og med at ekteskapsinngåelsen i utgangspunktet skulle være hemmelig, har Jonas og Turner all grunn til å være skuffet over DJ-ens livesending. 29-åringen forteller derimot at han og Turner heller bare har ledd av det hele i ettertid.

- Vi digget det, og synes det var tullete. Jeg elsker det faktum at han gikk inn i kapellet og sa: «Skal bare innom dette bryllupet en tur».

Turner har også kommentert Diplos livesending. Hun refererte den gang til det velkjente uttrykket om at «det som skjer i Vegas, blir i Vegas».

- Det som skjer i Vegas, blir ikke i Vegas, sa hun, ifølge Cosmopolitan.

Også da «Game of Thrones»-stjernen nylig gjestet talkshowet til Graham Norton (56), fikk hun spørsmål om bryllupet. Da fortalte hun at Diplo på sett og vis ble en uoffisiell bryllupsfotograf.

- Vel, vi valgte ham ikke som bryllupsfotografen vår. Han bestemte seg bare for å sende seremonien live på Instagram, sa 23-åringen, ifølge Daily Mail.

GJESTET TALKSHOW: Sophie Turner fortalte om det hemmelige bryllupet under talkshowet til Graham Norton nylig. Foto: NTB Scanpix
GJESTET TALKSHOW: Sophie Turner fortalte om det hemmelige bryllupet under talkshowet til Graham Norton nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at paret nå er gift, skal det planlagte bryllupet i Frankrike til sommeren fortsatt finne sted.

Slo opp før bryllupet

Oppladningen til det overraskende bryllupet skal imidlertid ikke ha gått helt knirkefritt for seg. Dagen før paret gikk til alters, fikk de panikk.

I et nylig intervju med avisen The Times, der Turner blant annet snakker ærlig om vansker rundt sin mentale helse, innrømmet 23-åringen at hun og Joe Jonas, som for øvrig er den mellomste av de tre, kjente Jonas-brødrene, gikk hver til sitt dagen før sjokkbryllupet fant sted.

- Det var den verste dagen i livet vårt, fortalte Turner, og fortsatte:

- På et tidspunkt fikk vi begge kalde føtter. Men 24 timer senere sa vi begge: «Bare glem det».

Dermed endte det som kjent med et bryllup, som ble delt med resten av verden gjennom en livesending på DJ-en Diplos Instagram-profil.

LES OGSÅ: - Ekteskapet er i trøbbel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer