- Han nektet å snakke med oss

A1 avslører sannheten bak bruddet med det fjerde bandmedlemmet...

ORIGINALBESETNINGEN: Kvartetten Mark Read, Ben Adams, Christian Ingebrigtsen og Paul Marazzi ble en trio i 2002. Foto: SCANPIX
ORIGINALBESETNINGEN: Kvartetten Mark Read, Ben Adams, Christian Ingebrigtsen og Paul Marazzi ble en trio i 2002. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: I 2002, på vei til turné i Tyskland, fikk A1 sjokkbeskjeden, skriver VG.

- Vi stod på flyplassen og hadde prøvd å få tak i ham i lang tid. Han svarte hverken på telefon eller tekstmelding. Men til slutt fikk jeg en SMS hvor han fortalte at han hadde sluttet i bandet, og at vi måtte lese brevet han hadde sendt ut via sin manager, sier Mark Read (31) til avisen.

Mark og de to andre gjenværende bandmedlemmene, Christian Ingebrigtsen (32) og Ben Adams (28), legger ikke skjul på at det aldri var det beste klimaet mellom dem og nå 35 år gamle Paul Marazzi.

- Jeg husker en episode i New York, Da ville han ikke signere autografer sammen med oss - og valgte derfor å gjøre det alene. På en annen turné nektet han også å snakke med oss. All kontakt måtte derfor gå gjennom turnélederen vår. Det føltes litt rart. Han var på mange måter en ensom ulv, sier Christian Ingebrigtsen til VG.

Det har ikke lyktes avisen åp få kontakt med Paul Marazzi, men via sin manager sier han at han nå ønsker å folkusere på egen karriere og ikke vil kommentere uttalelsene fra A1.

Lørdag åpner A1 MGP-finalen i Oslo Spektrum, hvor de skal forsøke å ta seg videre til den internasjonale Eurovision Song Contest i konkurranse med Bjørn Johan Muri, Venke Knutson, Maria Arredondo, Maria Haukaas Storeng, Alexander Stenerud, Didrik Solli-Tangen og Keep of Kalessin.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: MGP-artist uskyldig arrestert for voldtekt