BRAST UT I GRÅT: Vienna Girardi endte opp med å storme gråtende ut av TV-studioet, da hun mandag stilte opp i intervju med sin tidligere «Ungkaren»-kjæreste Jake Pavelka. Foto: ABC
BRAST UT I GRÅT: Vienna Girardi endte opp med å storme gråtende ut av TV-studioet, da hun mandag stilte opp i intervju med sin tidligere «Ungkaren»-kjæreste Jake Pavelka. Foto: ABCVis mer

- Han nektet å ha sex med meg

«Ungkaren»s utkårede føler seg lurt.

SEHER.NO: Millioner av amerikanske TV-seere fulgte med da piloten Jake Pavelka (32) i mars fridde til sin utkårede beiler Vienna Girardi (24) i realityserien «Ungkaren», men fire måneder senere er tonen alt annet enn romantisk mellom de to.

Etter at paret kunngjorde at forholdet var over i juni, har begge to benyttet seg av anledningen til å henge ut hverandre i amerikanske tabloidblader og i TV-intervjuer.

Mandag fortsatte de to skittentøysvasken i et spesialintervju i TV-serien «Ungkarskvinnen», hvor Vivenne avslørte at hun følte seg lurt av Pavelka etter at han fridde til henne.

- Mitt inntrykk var at du var var en pilot og at vi skulle dra tilbake til Dallas og leve et normalt liv. Plutselig er du i L.A., og skal prøve å slå igjennom som skuespiller, sa hun til eks-forloveden.

Spesielt vakte det oppsikt da Vienna hevdet at Jake ikke viste henne oppmerksomhet når de to var alene sammen, og at han nektet å ha sex med henne under mesteparten av forholdet.

- Når vi var hjemme var det ensomt. Jeg ville bare at han skulle være nær meg, snakke med meg og kysse meg som i et normalt forhold, sier hun ifølge Us Magazine.

Jake - som tidligere i år også var med i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse?», bekreftet at han bevisst har holdt seg unna Vivenna.

- Hvem vil være intim med en person som ikke respekterer deg?, sa han foran kameraene. Da Vivenna rasende ba om et eksempel, sa han at hun fikk ham til å føle at «alt jeg gjør er feil», ifølge Us Magazine.

Pavelka kritiserte også eks-forloveden for å snakke om bruddet i det amerikanske ukebladet Star.

- Du er motbydelig, sa han til Vivenna.

Deretter ble ordkrigen mer og mer bitter, før hun til slutt begynte å gråte og stormet ut av TV-studioet

- Når vi prøver å få snakke om ting, så skjer dette, sa Jake Pavelka til programlederen.

Se videoklipp av Viennas dramatiske exit her (ekstern lenke)

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ungkarskvinnen blir mamma