ISFRONT: Robert Kardashian har et anstrengt forhold til søstrene sine og nektet å feire bursdagen sin med dem til stede. Han var heller sammen med kjæresten Blac Chyna.  Foto: NTB Scanpix
ISFRONT: Robert Kardashian har et anstrengt forhold til søstrene sine og nektet å feire bursdagen sin med dem til stede. Han var heller sammen med kjæresten Blac Chyna. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Han nektet å feire bursdag med søstrene

Robert Kardashian droppet sin egen bursdagsfest for å tilbringe tid med kjæresten Blac Chyna.

SEOGHØR.NO: Torsdag fylte Robert Kardashian 29 år.

Den tidligere «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen valgte å tilbringe dagen med personen som betyr mest for ham - nemlig kjæresten Blac Chyna (27). Hun har støttet ham i en tung periode i livet og har oppmuntret ham til å trene og komme i form.

Det mener han derimot ikke at søstrene Kim (35), Kourtney (36) og Khloé (31) har gjort. Moren Kris Jenner (60) ville torsdag arrangere et bursdagsselskap for sønnen, men han skal ha nektet å komme hvis søstrene også var invitert.

Det er dermed full splid i den berømte familien nok en gang. Robs familie har lagt ut bursdagshilsner til ham på sosiale medier og søstrene ønsket å feire brorens store dag. Likevel valgte altså Robert å slappe av med kjæresten.

- Kris ville arrangere en stor fest for Rob i huset sitt, men Robert sa at han ikke ville feire uten kjæresten, sier en kilde nær familien til nettsiden Radaronline.

VILLE FEIRE: Flere av Kardashian-søstrene ønsket å feire broren på bursdagen, men han ville ikke invitere dem til en bursdagsfest.  Foto: Broadimage
VILLE FEIRE: Flere av Kardashian-søstrene ønsket å feire broren på bursdagen, men han ville ikke invitere dem til en bursdagsfest. Foto: Broadimage Vis mer

Fryktet de skulle filme bursdagskrangel

Selv om flere i familien har hatt et anstrengt forhold til Blac Chyna, var hun mer enn velkommen på festen. Bursdagsbarnet skal likevel ha nektet å delta.

- Kris sa at Blac gjerne måtte komme, men at også resten av familien var velkomne, inkludert søstrene hans, hevder kilden.

Saken fortsetter under bildet.

MØTT FAMILIEN: Blacs familie skal ha fått et godt forhold til Rob.  Foto: Splash News
MØTT FAMILIEN: Blacs familie skal ha fått et godt forhold til Rob. Foto: Splash News Vis mer

29-åringen skal ha fryktet at en fest kunne bli til et PR-stunt for familiens TV-program «Keeping up with the Kardashians».

- Han ville ikke la bursdagen bli dramatisk eller gi Kris en mulighet til å filme det første møtet mellom Blac Chyna og Kylie Jenner, fortsetter kilden.

Kylie er nemlig sammen med rapperen Tyga (26) som er faren til Blac Chynas sønn King Cairo (3). De to jentene har derfor kranglet offentlig gjennom sosiale medier.

Saken fortsetter under bildet.

BARNEBILDE: Fra venstre: Kourtney, Khloé og foran er Rob.   Foto: Xposure
BARNEBILDE: Fra venstre: Kourtney, Khloé og foran er Rob. Foto: Xposure Vis mer

Robert feiret altså dagen med sin relativt ferske forelskelse. At de to er svært begeistret for hverandre var tydelig da de nylig dro sammen på kjærlighetsferie til Jamaica.

Kardashian skal også ha fått et godt forhold til Chynas sønn. Ifølge E!Online tok Robert med både kjæresten og sønnen hennes til Legoland i San Diego, California onsdag.

BLITT EN FARSFIGUR: Robert skal ha fått et godt forhold til Chynas sønn - 3 år gamle King Cairo. Her leker Rob og Cairo sammen under et besøk i Legoland.  Foto: Splash News
BLITT EN FARSFIGUR: Robert skal ha fått et godt forhold til Chynas sønn - 3 år gamle King Cairo. Her leker Rob og Cairo sammen under et besøk i Legoland. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: - Kris Jenner knuser sønnens romanse