Selena Gomez og Justin Bieber:

- Han nekter å ikke kontakte henne

Justin Bieber klarer angivelig ikke å gi slipp på sin gamle flamme.

EKSEN: Bieber skal angivelig ha sendt en rekke meldinger til ekskjæresten Selena Gomez den siste tiden. Her var de to sammen i 2011. Foto: NTB Scanpix
EKSEN: Bieber skal angivelig ha sendt en rekke meldinger til ekskjæresten Selena Gomez den siste tiden. Her var de to sammen i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ungpikeidolet Justin Bieber (25) og Disney-stjernen Selena Gomez (26) var et av verdens hotteste par da de var kjærester fra 2011 til 2013. Det var riktignok et svært turbulent forhold, og paret møtte mye motstand med blant annet spekulasjoner om utroskap.

De hadde et av-og-på-forhold i mange år, før forholdet omsider tok slutt en gang for alle.

Nå har de begge gått videre etter det opprivende bruddet, og som kjent er ungpikeidolet Justin nå godt gift med Hailey Bieber (22).

Selena har på sin side slitt med rusproblemer, og i fjor vinter ble det kjent at hun hadde sjekket inn på en rehabiliteringsklinikk for blant annet angst, depresjon og panikkanfall som hun lider av som følge av sykdommen «Lupus».

Og nettopp hennes psykiske problemer skal nå være deler av grunnen til at Bieber ikke klarer å holde seg unna sin tidligere kjæreste.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

- Justin er gift

Bieber har også slitt med depresjoner den siste tiden, og ifølge Radar Online skal han nå skal nylig ha kontaktet Gomez for å søke råd hos henne.

EKSKJÆRESTER: Selena Gomez og Justin Bieber var på alles lepper da de var sammen av-og-på fra 2011 til 2013. Her under American Music Awards i 2011. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Selena Gomez og Justin Bieber var på alles lepper da de var sammen av-og-på fra 2011 til 2013. Her under American Music Awards i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han prøver å overbevise Selena om at han går gjennom det hun har gått gjennom tidligere, og at han derfor trenger råd fra henne, sier nettstedets kilder.

Da Gomez strålte på den røde løperen i forbindelse med premieren på den nye filmen «The Dead Don't Die» i midten av juni, var det hennes første opptreden på rød løper etter at hun hadde sjekket inn på rehab i oktober i fjor, ifølge Radar Online.

Også den gang skal Bieber ha falt for fristelsen og kontaktet henne.

- Justin følte seg tvunget til å fortelle henne at hun så fantastisk ut og at han virkelig er glad for at hun har det så bra, sa en kilde til nettstedet den gang, og la til:

- Men han må slippe det. Justin er gift og det er på høy tid.

BLEKK: Flere av verdens største kjendiser har valgt å tatovere kroppen sin - men ikke alle begeistrer like mye. Vis mer

Giftet seg i november

Det har skjedd mye i både Selena og Justins liv det siste året.

I november i fjor bekreftet Justin og hans kjære Hailey det mange hadde hatt en mistanke om i lang tid, nemlig at de hadde giftet seg.

Også den gang ble det avslørt at Justin ikke hadde kuttet all kontakt med Selena, noe som angivelig skal ha gjort Hailey rasende. Ifølge Radar Online skal den 22 år gamle modellen den gang ha funnet meldinger fra Selena på ektemannens telefon.

Meldingene skal ha fått Hailey til å rase, og en kilde fortalte til nettstedet at hun er i ferd med å nå bristepunktet hva gjelder å tåle Justins kontakt med ekskjæresten.

- Justin snakker om Selena hele tiden, og Hailey er lei, sa kilden til Radar Online, og la til:

- Da hun fant meldingene fra Selena, rant det over, og Hailey tok kontakt med Selena og ba henne holde seg unna mannen hennes.

Ifølge kilden skal Selena ha reagert med latter da Hailey ringte henne.

Fikk sammenbrudd på sykehuset

I oktober i fjor ble Gomez som nevnt operert for den kroniske betennelsessykdommen Lupus, og som følge av dette har hun slitt psykisk. Hun tok også en lengre pause fra sosiale medier i fjor høst - da ryktene om forlovelse og bryllup for ekskjæresten herjet som verst.

Klipp med Selena Gomez i forbindelse med saken om at henne har sjekket inn på et rehabiliteringssenter. Video licensed from NTP Scanpix Vis mer

I september ble artisten også blant annet innlagt inn på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, etter at det kom frem at hun hadde et lavt antall hvite blodlegemer i kroppen.

Det var i forbindelse med denne innleggelsen at 26-åringen også fikk et sammenbrudd på sykehuset.

Justin Bieber skal den gang angivelig ha mottatt nyheten om Selenas sammenbrudd med stor fortvilelse. Ekskjærestens helseproblemer ble raskt plukket opp av utenlandske medier, noe som gjorde det umulig for 24-åringen å ikke få med seg hva som hadde skjedd.

LES OGSÅ: - Det føltes nedverdigende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer