BETALER IKKE FOR SEG: - I likhet med disse vinguttene har jeg ikke kunnet komme i kontakt med ham siden november, forteller Michael Braunschweiger. Foto: All Over Press
BETALER IKKE FOR SEG: - I likhet med disse vinguttene har jeg ikke kunnet komme i kontakt med ham siden november, forteller Michael Braunschweiger. Foto: All Over PressVis mer

- Han nekter å betale regningene

Stjernekokken er mer opptatt av å skaffe seg damer, mener illsint firmaeier.

SEHER.NO: I sine programmer ser det ut til at «Hell's Kitchen»-stjernen Gordon Ramsay alltid har kontroll på det som foregår. Men når det kommer til det å betale sine egne regninger er han tilsynelatende ikke den mest stabile kokke-kniven i skuffen.

Sist uke saksøkte to vinleverandører ham med påstanden om at han skylder dem hver 40.000 dollar - vel en halv million kroner til sammen.

Men som om ikke det var nok har nå nok en utilfreds leverandør kommet på banen. Eieren av det Bronx-baserte firmaet Endicott Meats, Michael Braunschweiger, mener nemlig at har ubetalte regninger for stive 190.000 dollar, som tilsvarer nesten 1,2 millioner norske kroner, skriver nypost.com.

- I likhet med disse vinguttene har jeg ikke kunnet komme i kontakt med ham siden november, forteller Braunschweiger, som selger kjøtt til Ramsays to restauranter Zabar's og Dean & DeLuca.

Han har derimot mer skyts i ermet:

- Han har bygd seg opp en enorm regning for alle mulige ting han har kjøpt til restaurantene sine - alt fra andebryst, til lam, til bacon. Men plutselig stoppet betalingen og han sluttet å ta telefonen.

Braunschweiger planlegger nå å saksøke kokken. Samtidig legger han ikke skjul på at han synes Gordon Ramsay, som på TV er travelt opptatt med å fortelle andre hvordan de skal drive butikk, først bør lære å styre sin egen.
 
- Gordon fortalte meg at han alltid ville betale sine regninger raskt, men han har det åpenbart mer travelt med å være på TV eller å skaffe seg damer, sier Braunscweiger med henvisning til 2008, da Ramsey ble beskyldt for utroskap mot sin kone.


Ifølge nypost.com har det ikke vært mulig å innhente kommentarer fra Ramsey selv eller hans ansatte.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Se, nå har han ny sveis igjen
.