FAVORITTSTEMPEL: Oddsen er lav på at Didrik Solli-Tangen skal stikke av med seieren i den norske finalen av Melodi Grand Prix.
FAVORITTSTEMPEL: Oddsen er lav på at Didrik Solli-Tangen skal stikke av med seieren i den norske finalen av Melodi Grand Prix. Vis mer

- Han nærmer seg Rybak-nivå

Spilleselskap gir Didrik et klart favorittstempel...

Publisert
SEHER.NO: - Interessen for Didrik Solli-Tangen (22) er nå så stor at hans favorittstempel nærmer seg fjorårets Alexander Rybak-nivå.

Det sier ansvarlig PR og samfunnskontakt hos Unibet, Mads Jørgensen. Spillselskapet har nå senket vinneroddsen på 22-åringen fra Porsgrunn til lave 1.75 for seier i den norske finalen.

Jørgensen sier at antallet spill på Solli-Tangen er såpass høyt at det kan sammenlignes med mannen som sørget for norsk MGP-seier i 2009, Alexander Rybak.

- Det er tydelig at norske tippere ser ham som en het kandidat også i den internasjonale finalen, og den lave oddsen gjenspeiler et soleklart norsk favorittstempel.

Spilleselskapet tror A1 blir nærmeste utfordrer i den norske finalen, med metalbandet Keep of Kalessin og Maria Arredondo et lite hakk bak.

- Alle disse fire artistene kan bite godt fra seg i den internasjonale finalen. Sjelden eller aldri har Norge hatt et sterkere nasjonalt finaleheat, sier Jørgensen.

Til helgen er det klart for "sistesjansen" i Melodi Grand Prix fra Sarpsborg. Der blir det klart hvilke artister som kaprer de siste plassene i den norske finalen.

Odds, hvem vinner den norske finalen i Melodi Grand Prix?

Solli-Tangen, Didrik - 1,75
A1 - 4,50
Keep Of Kalessin - 7,00
Arredondo, Marian - 8,00
Craig, Mira - 20,00
Haukaas Storeng, Maria - 20,00
Stenerud, Alexander - 20,00
Knutson, Venke - 30,00
Muri, Bjørn Johan - 35,00
Garfjell, Karoline - 40,00
Ormåsen, Gaute - 150,0
Totland, Heine - 150,0
Hide, Johnny - 200,0
Skanksters - 200,0

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han blir farlig...

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer