- Han mistet interessen

Jake Gyllenhaal angret på at han innledet et forhold til Taylor Swift.

ERFAREN: Skuespiller Jake Gyllenhaal fikk problemer med aldersforskjellen - og all publisiteten rundt forholdet til ni år yngre Taylor Swift. Her på en visning av filmen hans "Love & Other Drugs" i New York City i november. Foto: Fame Flynet
ERFAREN: Skuespiller Jake Gyllenhaal fikk problemer med aldersforskjellen - og all publisiteten rundt forholdet til ni år yngre Taylor Swift. Her på en visning av filmen hans "Love & Other Drugs" i New York City i november. Foto: Fame Flynet Vis mer
SEHER.NO:  Den korte romansen mellom country-stjernen Taylor Swift (21) og filmstjernen Jake Gyllenhaal (30) ble avsluttet i desember, skrev Seher.no tidligere denne uken.

Grunnen til bruddet var først ukjent. Men nå snakker en kilde ut om årsaken til at superstjernene ikke lenger er et par. Ifølge kilden var det Gyllenhaal som tok initiativ til å både starte - og avslutte forholdet.

- Han sa at han ikke følte det samme lenger, og at han ikke trivdes med all oppmerksomheten de fikk, sier kilden til US Weekly ifølge US Magazine.

Gyllenhaal skal også ha merket at aldersforskjellen på ni år mellom dem var et problem.

- Taylor er helt knust. Vi sa til henne at hun ikke burde gå så fort fram, men hun ville ikke høre, forteller kilden videre.

En kilde som står Gyllenhaal nær forteller imidlertid at han neppe ønsket å såre den unge artisten.

- Jake bryr seg om henne, men all publisiteten ble for mye. Han vil holde privatlivet sitt privat, og det er vanskelig når man dater Taylor", sier kilden ifølge US Magazine.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Flørtet foran kameraene.