- Han måtte bæres av scenen

Bruce Springsteen gav alt - bokstavelig talt - under konsertene sine.

GIKK TOM: Da Bruce Springsteen var en ung og fremadstormende artist var han i så dårlig form at han ghjerne måtte bæres av scenen etter konsertene sine. Formen er imidlertid blitt mye bedre med årene - her avbildet på MusiCares Person Of The Year i  Foto: All Over Press
GIKK TOM: Da Bruce Springsteen var en ung og fremadstormende artist var han i så dårlig form at han ghjerne måtte bæres av scenen etter konsertene sine. Formen er imidlertid blitt mye bedre med årene - her avbildet på MusiCares Person Of The Year i Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rockelegenden Bruce Spingsteen (63) er klar for å slå seg løs med to utsolgte konserter på Telenor Arena i Bærum mandag 29. og tirsdag 30. april.

«The Boss»-fansen kan mest sannsynlig vente seg en forrykende opptreden fra rockeveteranen, siden 63-åringen definitivt holder seg i toppform. Dét til forskjell fra i Springsteens yngre dager, ifølge hans tidligere personlige trener Phil Dunphy.

- Før i tida lå Bruce på rundt 50 prosent av energipotensialet sitt - og trengte rundt 45 av de prosentene til å fullføre en konsert. Da hadde han bare fem prosent igjen til andre gjøremål. Når konsertene hans var ferdige måtte de bære ham av scenen, sa Dunphy til Palm Beach Post i 1985 ifølge Dagbladet.

Men etter at Dunphy tok ansvar for «Born in the USA»-stjernens treningsopplegg, som han har fulgt i omtrent 30 år, ble «The Boss» en annen også utenfor konsertscenen.

- Nå er han oppe i 80 prosent og trenger dermed ikke kutte ut all fritid for å klare jobben sin. Når du er i form, så klarer du å ta del i aktiviteter utenom jobb også, forklarte Dunphy i det samme intervjuet.

Ifølge Dagbladet er Springsteens treningsrutine svært enkel, dog omfattende. Vektløfting omtrent tre ganger i uken, samt joggeturer på mellom 6 og 9 kilometer fem til seks ganger i uken.

Også ute på turné sørger 63-åringen, som er kjent for sine lange konserter, for å holde seg i form. De siste ti årene har han besøkt treningssenteret Elixia på Majorstua når han har vært i Norge, skriver avisen.LES OGSÅ: - Det kan ikke bli verre enn forrige gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer