Didrik Solli-Tangen og Angelica Omre:

- Han maste om å gå på date med meg i to uker

Didrik visste fra første stund at han hadde funnet drømmedama.

DRØMMEDAMA: Didrik Solli-Tangen forteller i et nylig intervju med VG at han måtte jobbe hardt for å få en date med hans nåværende forlovede Angelica Omre. Her på Se og Hørs Kjendisgalla i 2014. Foto: Erlend Haugen/ Se og Hør
DRØMMEDAMA: Didrik Solli-Tangen forteller i et nylig intervju med VG at han måtte jobbe hardt for å få en date med hans nåværende forlovede Angelica Omre. Her på Se og Hørs Kjendisgalla i 2014. Foto: Erlend Haugen/ Se og Hør Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Artist Didrik Solli-Tangen (30) kunne avsløre at han hadde funnet lykken med Angelica Omre (34) i 2013. Siden den gang har paret både forlovet seg og blitt foreldre til en gutt.

Navnet på sønnen har de valgt å holde hemmelig for offentligheten frem til han selv kan fortelle hva han heter.

I et nylig intervju med VG forteller Didrik om det første møtet med hans kjære Angelica.

Den tidligere MGP-stjernen hadde lagt merke til Angelica i en Youtube-video av humoristduoen Bye og Rønning, hvor de parodierte Odd Nordstoga. I denne videoen spilte Angelica en budeie og Didrik legger ikke skjul på at han syntes hun var svært vakker.

Kun noen måneder senere møttes de for første gang på et utested i Oslo.

- I hodet mitt hadde jeg møtt henne tidligere, så jeg spurte henne: «Hvor har jeg sett deg før?», forteller Didrik til avisen.

GJENNOMBRUDDET: Didrik Solli-Tangen avbildet under sin opptreden med sangen «My Heart Is Yours» under generalprøven før finalen i Eurovision Song Contest i Oslo i 2010. Foto: NTB Scanpix
GJENNOMBRUDDET: Didrik Solli-Tangen avbildet under sin opptreden med sangen «My Heart Is Yours» under generalprøven før finalen i Eurovision Song Contest i Oslo i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble ikke imponert

Angelica ble imidlertid ikke særlig imponert over sjekketrikset.

Hun visste heller ikke hvem Didrik var, ettersom hun bodde i utlandet den perioden Didrik gjorde suksess som MGP-artist i 2010.

Likevel utvekslet de to mobilnumre på slutten av kvelden, og Didrik var sikker på at han hadde funnet drømmedama i livet sitt.

- Han maste om å gå på date i to uker. Da jeg fant ut at han var Didrik Solli-Tangen, synes jeg rett og slett at det var flaut at jeg hadde klina med ham, sier Angelica til VG.

Didrik Solli-Tangen og Kathrine Moholt intervjues på TV2s høstlansering i forbindelse med ny sesong av «Skal vi danse». Her kan Didrik avsløre en av sine største programleder-flauser live på «Skal vi danse». Vis mer Vis mer

Etter mye om og men ble hun overbevist av en venninne om å gå på date med «My heart is yours»-sangeren. Etter én time var hun solgt, og etter det andre stevnemøtet flyttet hun inn hos sangeren.

Saken fortsetter nedenfor.

Happy times in Bali #bali @didriksollitangen

A post shared by Angelica Omre (@ms_omre) on

Fridde i kjærlighetens by

Siden 2013 har forholdet altså nådd nye høyder, og i september kunne den kjente sangeren avsløre at han skal gifte seg med sin kjære Angelica.

Til Se og Hør fortalte Didrik at frieriet fant sted i den romantiske byen Roma i 2016, men at de valgte å holde det hemmelig.

- Det var bare oss to der oppe da jeg fridde. Heldigvis var jeg rimelig sikker på å få ja. Jeg var mer nervøs i forkant for å ordne det slik at vennene våre var der, fortalte han til Se og Hør i fjor.

Samme år som forlovelsen fikk paret også en annen ting å juble over. Under Se og Hørs Kjendisgalla i 2016 strålte paret sammen på den røde løperen og kunne formidle den gledelige nyheten om at de ventet sitt første barn sammen.

Noen måneder senere, på selveste kvinnedagen 8.mars, kom en velskapt gutt til verden, og han ble kjendisparets første barn.

Saken fortsetter nedenfor.

- Vi er over oss av begeistring for den lille gutten vår, som kom til verden 8.mars. Han er frisk og fin, og det er mor også, skrev 30-åringen i en tekstmelding til Se og Hør den gang, og la til:

- Vi er utrolig takknemlige for at alt har gått bra.

Saken fortsetter nedenfor.

Elsker livet som pappa

Livet som småbarnsforeldre har vært fylt av bleieskift, trilleturer og alt annet som kreves i de første månedene som småbarnsforeldre.

Og da Didrik møtte opp på Amanda-prisen i Haugesund i fjor, la han ikke skjul på den store gleden over den nye hverdagen som pappa:

- Det siste halvåret med han lille har vært helt enormt. Jeg kan komme med flere gode ord som beskriver den siste tiden, som at det har vært utrolig og veldig moro. Jeg er rett og slett veldig glad, sa han til Se og Hør.

Didrik beskrev pappatilværelsen som helt fantastisk, til tross for søvnløse netter.

- Man blir jo veldig voksen når man plutselig skal ta vare på og ha ansvar for et lite menneske. Det er en ny hverdag for oss nå, og det er klart det noen ganger tar litt på. Han er heldigvis flink til å sove, og han oppfører seg gjennomgående bra, fortalte artisten.

LES OGSÅ: Odd-Magnus og Tinashe Williamson ble foreldre for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer