Anniken Jørgensen:

- Han må skjerpe seg først

Anniken Jørgensen åpner seg om forholdet til ekskjæresten Anders Gran.

BESTEVENNER: Selv om forholdet ikke endte slik Anniken Jørgensen selv ønsket, har hun fortsatt et godt forhold til eksen Anders Gran og omtaler han som sin bestevenn. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet
BESTEVENNER: Selv om forholdet ikke endte slik Anniken Jørgensen selv ønsket, har hun fortsatt et godt forhold til eksen Anders Gran og omtaler han som sin bestevenn. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet Vis mer
Publisert

Influenseren Anniken Englund Jørgensen (23), også kjent som «Annijor», har tidligere vært svært åpen om forholdet med ekskjæresten Anders Gran (27).

Hun har blant annet snakket om det på sin egen Instagram-konto og i TV 2-serien «Bloggerne». Det tidligere paret var sammen først i to år, før de hadde et «av og på»- forhold i rundt to år før forholdet tok endelig slutt i 2017.

Nå ser det imidlertid ut til å være en sjanse for at ekskjærestene kan finne tilbake til hverandre.

Vil at det skal fungere

På den røde løperen under Vixen Awards nylig, kunne Anniken avsløre overfor Se og Hør at hun fortsatt holder kontakten med ekskjæresten.

- Det er ikke noe mer enn det har vært de tre siste årene, vi vil jo gjerne få det til, forteller hun til Se og Hør, og legger til:

- Men så er det nok for det beste at det ikke funker.

Selv om ekskjærestene ikke fungerte som par, forteller Anniken at han tross alt er hennes bestevenn og at det kan utvikle seg til noe mer, dersom han rydder opp i eget liv.

- Han må rydde opp i litt ting, sier hun med et smil rundt munnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer