Anniken Jørgensen:

- Han må skjerpe seg først

Anniken Jørgensen åpner seg om forholdet til ekskjæresten Anders Gran.

BESTEVENNER: Selv om forholdet ikke endte slik Anniken Jørgensen selv ønsket, har hun fortsatt et godt forhold til eksen Anders Gran og omtaler han som sin bestevenn. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet
BESTEVENNER: Selv om forholdet ikke endte slik Anniken Jørgensen selv ønsket, har hun fortsatt et godt forhold til eksen Anders Gran og omtaler han som sin bestevenn. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet Vis mer
Publisert

Influenseren Anniken Englund Jørgensen (23), også kjent som «Annijor», har tidligere vært svært åpen om forholdet med ekskjæresten Anders Gran (27).

Hun har blant annet snakket om det på sin egen Instagram-konto og i TV 2-serien «Bloggerne». Det tidligere paret var sammen først i to år, før de hadde et «av og på»- forhold i rundt to år før forholdet tok endelig slutt i 2017.

Nå ser det imidlertid ut til å være en sjanse for at ekskjærestene kan finne tilbake til hverandre.

Vil at det skal fungere

På den røde løperen under Vixen Awards nylig, kunne Anniken avsløre overfor Se og Hør at hun fortsatt holder kontakten med ekskjæresten.

- Det er ikke noe mer enn det har vært de tre siste årene, vi vil jo gjerne få det til, forteller hun til Se og Hør, og legger til:

- Men så er det nok for det beste at det ikke funker.

Selv om ekskjærestene ikke fungerte som par, forteller Anniken at han tross alt er hennes bestevenn og at det kan utvikle seg til noe mer, dersom han rydder opp i eget liv.

- Han må rydde opp i litt ting, sier hun med et smil rundt munnen.

SNYTT: Erik Sæter forteller om en episode der han ble invitert opp på et hotellrom av Anniken Jørgensen. «Annijor» oppfattet derimot situasjonen litt annerledes. Vis mer

- Vi har følelser for hverandre

Når Anders Gran blir kjent med uttalelsen fra Anniken Jørgensen, forteller han til Se og Hør at han og eksen lever litt forskjellige liv.

- Vi har forskjellig tilnærming til visse ting, som kan gjøre det litt problematisk for oss å leve sammen - selv om vi begge ønsker å få det til, forklarer Anders overfor Se og Hør.

Eksene snakker sammen så og si hver dag, ifølge ham selv, og Anders legger ikke skjul på at bloggeren har en helt spesiell plass i hjertet hans.

- Vi har ennå følelser for hverandre, noe vi har holdt for oss selv i en ganske lang stund.

Når Anders får spørsmål om han kunne tenke seg å bli sammen med Anniken igjen, er svaret klart og tydelig.

- Selvfølgelig, men det er ikke alltid så enkelt. Forhåpentligvis klarer vi å få det til igjen, men det er viktig for oss begge å være realistiske i en slik situasjon.

- Ikke drep meg

I fjor høst publiserte DJ- og produsentduoen Mikkel Christiansen (28) og Simen Auke (29) - bedre kjent som «Broiler», en musikkvideo til låten deres «Can't Get Over You», hvor blant andre Anniken dukker opp.

DATER IKKE: Under prisutdelingen Vixen Awards kunne Anniken Jørgensen fortelle at hun ikke tenker på dating. Foto: NTB Scanpix
DATER IKKE: Under prisutdelingen Vixen Awards kunne Anniken Jørgensen fortelle at hun ikke tenker på dating. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var hyggelig at han spurte, og jeg følte jeg skyldte ham det etter boken, forteller Anniken om deltakelsen i musikkvideoen, og refererer til sin egen bok «Bare en natt til», hvor hun utleverer detaljer om ekskjæresten Mikkel Christiansen.

Selv om opplevelsen var hyggelig, innrømmer hun at det også var litt kleint.

- Han satt oppe på panseret og filmet når jeg kjørte bilen, og da sa han et par ganger «ikke drep meg da, ikke drep meg».

- Så jeg tenkte bare «han mener det, han lurer faktisk på om jeg blir å trå på gassen». Det skjedde ikke da, legger hun til, og må le av hele situasjonen.

OVERRASKENDE: Mikkel Christiansen, kjent fra «Broiler», valgte å ha med eks-kjæresten, Anniken Jørgensen, i musikkvideoen til låten «Can't Get Over You». Det har fått fansen til å spekulere i om de har blitt sammen igjen. Video: Rød Løper Vis mer

Det har ikke alltid vært like fredfullt mellom ekskjærestene. I den ovennevnte boken forteller Anniken om den store kjærlighetssorgen hun hadde etter forholdet med Mikkel Christiansen.

Det ble også en smule turbulent i perioden boken skulle gis ut, da Simen Auke (28), som utgjør den andre halvdelen av «Broiler», forsøkte å stoppe boken i retten. Grunnen til dette var at Simen Auke hevdet at han ikke ble informert om omtalen av ham i boken i forkant av utgivelsen.

- En pause er på sin plass

I høst kunne for øvrig «Annijor» avsløre at hun ikke skal å delta i årets sesong av TV 2-programmet «Bloggerne». Forfatteren og bloggeren deltok i hele seks sesonger av dokusåpen.

Anniken hadde følgende å si til Se og Hør om den overraskende exiten:

- Det er rett og slett fordi jeg det siste året har fått enormt mye å gjøre, og har ikke tid til å prioritere det lenger. «Bloggerne» har vært en fantastisk reise på godt og vondt, og jeg ville aldri gjort det annerledes, fortalte hun, og fortsatte:

- Jeg har vokst så mye, og jeg sier heller ikke at jeg aldri kommer tilbake, men en pause er på sin plass, og tiden må gå til andre prosjekter, forklarte hun den gang til Se og Hør.

Bloggeren fortalte at hun hadde flere kreative prosjekter på gang, og at hun blant annet ville fokusere på klesmerket sitt. En annen ting hun nevnte, er at hun nok er blitt litt lei av seg selv:

FLAUSE: Anniken Jørgensen sendte en direktemelding til Karpes Chirag Patel. Her forteller hun om hvordan det gikk. Video: Thea Hope. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Jeg er noe lei av å bare prate om meg selv. Det er kanskje selvmotsigende å si i min jobb, for jeg gjør jo ikke stort annet, men jeg har et behov for å bruke stemmen min til å hjelpe andre, slik kanskje «Bloggerne»-reisen startet en gang for meg. Jeg vil tilbake dit, jeg må tilbake dit, forklarte hun.

LES OGSÅ: Her er parets nye drømmebolig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer