POPULÆR: Skiprinsessen Therese Johaug er en ettertraktet jente - både i og utenfor skisporet. Her i forbindelse med ski-VM i Val di Fiemme i Italia fredag formiddag. Foto: NTB scanpix
POPULÆR: Skiprinsessen Therese Johaug er en ettertraktet jente - både i og utenfor skisporet. Her i forbindelse med ski-VM i Val di Fiemme i Italia fredag formiddag. Foto: NTB scanpixVis mer

- Han må ha humor og glimt i øyet

Lillebroren til Therese Johaug har oppskriften på skistjernens drømmemann klar.

SEOGHØR.NO: Langrennsjenta Therese Johaug (24) får skryt både i og utenfor skisporet, og er mange gutters drømmedame.

Til Dagbladet avslører lillebror Karstein Johaug hva som skal til for å kapre den vakre 24-åringen:

- Den karen som skal kapre Therese må ha humor, glimt i øyet, kunne ta i et tak og være i stand til å by på seg sjøl, forklarer han.

Forfatter og kongefamiliemedlem Ari Behn (40) er blant dem som har lagt sin elsk på den flotte idrettsstjernen:

- Therese Johaug er jenta Norge alltid har drømt om å fostre. Vi elsker Therese. Alle menn i Norge vil gifte seg med en sånn jente. Hun er slik Gud skapte kvinnen. Perfekt. Åpen og hemmelighetsfull. Målrettet og avslappet. Gal nok til å trene 950 tøffe, intense timer hvert år, har Behn tidligere skrevet i Skiforbundets magasin «Løype!».

Men for øyeblikket har idrettsutøveren fra Dalsbygda fullt fokus på å prestere i skisporet, og går for gull under dagens 15 km fellesstart skiathlon for kvinner.

Bruk Seoghør.nos store TV-guide for å holde deg oppdatert på ski-VM her!

LES OGSÅ: Therese johaug må betale 50 000 kroner for logomisbruk