- Han lurte seg inn og leste ekskonas dagbøker

Tiger Woods gjør sitt beste for å kontrollere sin svenske ekskone.

KONTROLLFRIK: Etter bruddet med ekskona Elin Nordegren skal Tiger Woods ha bedt henne om gjenforening, et forslag hun avviste kontant. Det tidligere ekteparet har hatt et anstrengt forhold etter at Woods' utroskapsskandale ble rullet opp. Foto: Stella Pictures
KONTROLLFRIK: Etter bruddet med ekskona Elin Nordegren skal Tiger Woods ha bedt henne om gjenforening, et forslag hun avviste kontant. Det tidligere ekteparet har hatt et anstrengt forhold etter at Woods' utroskapsskandale ble rullet opp. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Golfesset Tiger Woods (35) har gjort sitt beste for å ikke gi slipp på ekskona Elin Nordegren (31) etter parets skilsmisse i fjor høst.

Magasinet National Enquirer, bladet som avslørte Woods' massive utroskap, hevder nå at de sitter på lite flatterende rapporter om 35-åringen. Det skriver VG. Sist jul skal Woods nemlig ha tatt seg inn i den vakre ekskonas villa, mens hun selv var på juleferie hjemme i Sverige.

Han skal ha snakket seg forbi ekskonas ansatte og kommet seg helt inn i huset under det påskudd at han måtte hente noe til barna Sam (3) og Charlie (2), som de deler foreldreretten til. Vel inne i huset skal Woods ha rotet i Nordegrens personlige eiendeler og lest ekskonas private dagbøker, da han fryktet at hun hadde fått seg en ny kjæreste, skriver National Enquirer ifølge VG.

- Da jeg fikk klarhet i at han hadde vært her, følte jeg behov for å vaske huset fra gulv til tak. Det er så ekkelt. Han har absolutt ingen rett til å være i mitt hjem. Jeg vil ikke at han skal snoke rundt blant mine ting, har Nordegren sagt til venner om episoden ifølge Aftonbladet skriver VG.

Tabloidavisen The Sun var første medie som meldte at Nordegren hadde blitt kjæreste med en medstudent på sitt studiested i Florida. Men det ferske forholdet fikk en brå slutt etter at Woods også benyttet Nordegrens sverigetur til å kontakte den nye kjæresten. Det var noen av golfstjernens ansatte som kontaktet mannen og truet ham.

- De sa at det kunne bli ubehagelig for ham hvis han fortsatte å treffe Elin, har en kilde sagt til National Enquirer om truslene, ifølge Aftonbladet.

Da Nordegren vendte tilbake til USA etter juleferien i Sverige, fortalte kjæresten at han hadde blitt oppsøkt på campus på Rollins College av to av Woods' ansatte. Han skal ha sagt til den svenske skjønnheten at han ikke ville ta del i dramaet og at det ville være best om de sluttet å treffes. Nordegren skal ikke ha blitt altfor opprørt over selve bruddet, men derimot blitt rasende over eksmannens forsøk på å kontrollere livet hennes.

- Hvorfor kan han ikke gå videre med livet sitt og la meg leve mitt? skal hun ha sagt ifølge National Enquirer-kilden, skriver Aftonbladet.

Forhåpentligvis vil Woods la ekskona mer i fred fremover, i den enorme millionvillaen hun nylig kjøpte seg i Palm Beach. For i mars meldte blant andre Seher.no at 35-åringen har funnet seg en ny flørt, den 22 år gamle studenten Alyse Lahti Johnston.

Nordegren har holdt en svært lav offentlig profil etter bruddet, men tidligere denne måneden viste hun seg på veldedighetsmiddag i Florida der en tilfrisknet dronning Silvia var vertinne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Clarkson havnet i utroskapsskandale i Norge


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer