BLE OVERRASKET: Katarina Flatland sier til Seoghør.no at hun ble overrasket av kjæresten Haralds frieri. Foto: Espen Solli, Se og Hør
BLE OVERRASKET: Katarina Flatland sier til Seoghør.no at hun ble overrasket av kjæresten Haralds frieri. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer

- Han lurte meg da han gikk ned på kne

Katarina Flatland avslører hvordan hun ble tatt på senga av kjærestens frieri.

Publisert

SEOGHØR.NO: En gledesstrålende Katarina Flatland (26) avslørte 18. april at hun ser frem til å gifte seg, etter at kjæresten Harald Dobloug hadde fridd under en ferietur til New York (27).

Nå avslører Katarina til Se og Hør hvordan hun ble overrasket av frieriet.

- Det skjedde på hans bursdag i New York. Da gikk han ned på knær og lurte meg egentlig litt, fordi han hadde sagt at han ville vente litt med bryllup. Så han tok meg litt på senga.

- Kom det noen tårer?

- Ja, jeg begynte å gråte. Det var et fint øyeblikk.

Katarina - som til høsten er aktuell med en ny sesong av TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» - avslørte den glade nyheten på Instagram.

Når du ringer mamma og forteller at du skal gifte deg med verdens beste mann @haraldmd

A photo posted by Katarina Flatland (@katarinaflatland) on

«Når du ringer mamma og forteller at du skal gifte deg med verdens beste mann», står det under bildet hun la ut.

Hun legger ikke skjul på at hun nyter tilværelsen som forlovet. - Det er helt nydelig å være forlovet. Begge to koser oss og nyter det. Jeg er så lykkelig om dagen!

- Frieriet kom på et fint tidspunkt i livet mitt, det var egentlig kjempefin timing siden jeg skal i gang med en ny sesong med "Jakten på kjærligheten". Jeg håper noe av min lykke og glede kan smitte over på bøndene.

NY SESONG: Katarina Flatland med årets bønder i "Jakten på kjærligheten" 2016 Foto: Morten Eik, Se og Hør
NY SESONG: Katarina Flatland med årets bønder i "Jakten på kjærligheten" 2016 Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

Noen bryllupsdato har hun og Harald ennå ikke rukket å sette.

Vi har ikke bestemt tidspunkt eller sted enda. Jeg har egentlig aldri hatt et klart bilde av hvordan drømmebryllupet mitt ser ut, og det er egentlig litt fint.

- Da kan vi dra sammen å se på forskjellige plasser, slik at alt blir perfekt. Men vi har ikke hastverk, akkurat nå vil vi bare nyte tiden og følelsen det er å være forlovet, sier hun til Seoghør.no.

NYTER LIVET SOM FORLOVET: Katarina Flatland elsker sin nye tilværelse og gleder seg til å planlegge bryllup. Foto: Morten Eik, Se og Hør
NYTER LIVET SOM FORLOVET: Katarina Flatland elsker sin nye tilværelse og gleder seg til å planlegge bryllup. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

Katarina har fulgt i pappa Halvard Flatlands fotspor og blitt en folkekjær programleder i de norske hjem.

I fjor høst var det nærmest umulig å gå glipp av henne på TV. Da ledet hun nemlig igjen det populære TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten», og svingte seg på parketten i «Skal vi danse».

I september skrøt Harald til Seoghør.no av kjærestens danseferdigheter, og han avslørte også at de to hadde øvd sammen hjemme.

- Jeg tror hun får mer ut av treningen på parketten med Tom-Arild (Tom-Arild Hansen, Katarinas dansepartner, red.anm). Men jeg gjør nå så godt jeg kan, smilte Harald.

- Han danser kjempebra. Vi danser mye på fest og er glade i å danse, men etter å ha danset med en som kan føre skikkelig har jeg sagt at vi skal ta et lite lynkurs med Tom Arild, fortsatte Katarina.

De to la ikke skjul på at danseferdighetene kan komme godt med i fremtiden.

- Er det brudevalsen dere øver på?

- Ja, nå har vi jo en som kan lære oss den, svarte duoen den gang.

LES OGSÅ: Katarina Flatland er forlovet

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer