- Han løy om det foran TV-kamera

«Farmen»-deltageren føler seg tråkket på.

HARDT UT: - Det er barnslig oppførsel. Jeg har forståelse for at man vil spille et spill. Men det er fullt mulig å spille det spillet uten å være en forvokst unge, sier Julie Aas Rye om konkurrenten Ståles oppførsel. Foto: Anders Myhren/Seher.no
HARDT UT: - Det er barnslig oppførsel. Jeg har forståelse for at man vil spille et spill. Men det er fullt mulig å spille det spillet uten å være en forvokst unge, sier Julie Aas Rye om konkurrenten Ståles oppførsel. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se video med «Farmen»-deltager Julie Aas Rye nederst i saken!

SEHER.NO: I lørdagens «Farmen» var det Marianne Wåhlberg som trakk det korteste strået i tvekampen mot Ståle Bjørnvågs (40) kone, Siv Annie (41). Etterpå uttalte Siv Annie til Seher.no at hun lot seg provosere av kvinnen hun nettopp har sendt ut av programmet.

Men Marianne er ikke den eneste årets «Farmen»-deltagere lar seg provosere av.

- Ståle var der inne av to grunner: Han skulle spille sitt kyniske spill, samtidig som han ville lage show foran kamera og tøffe seg. Dette gjorde han uten skrupler. Han tråkket på folk om nødvendig for å komme seg opp. Han hadde ikke problemer med å bruke folk bevisst i spillet sitt for å prøve å psyke ut folk, sier en av de andre deltagerne, Julie Aas Rye (27) til Seher.no.

Julie har helt siden uke én i TV 2-programmet fått mye oppmerksomhet for sitt kritiske syn på slakting. En gang ble hun også kalt en forvokst baby av Kim André Ågedal (23).


Til Seher.no legger ikke Engelsviken-jenta skjul på at Ståles spill ikke bare gikk ut over henne.

- Det gikk ut over hele gruppa når han ikke valgte å arbeide og slike ting. For min del skjønte han jo at jeg ble lei meg når det ble snakk om slakting. Derfor brukte han enhver anledning til å rippe opp i dette. I starten lot jeg meg påvirke av det og ble lei meg, men etter hvert tenkte jeg at det var nok. Jeg gadd ikke bruke mer energi på det. Jeg valgte å stoppe tåreflommen.

Så langt gikk det, mener 27-åringen, at han til slutt begynte å lyve til de andre deltagerne. Men de var ikke de eneste som ble servert løgner, mener Julie.

- Ståle trodde fremdeles han kunne knekke meg. Når jeg sluttet å bry meg om det, latet han som at jeg brydde meg om det. Han løy om det foran kamera og slikt.
 
- Hvordan taklet du det?

- Det er barnslig oppførsel. Jeg har forståelse for at man vil spille et spill. Men det er fullt mulig å spille det spillet uten å være en forvokst unge - og rett og slett oppføre seg så barnslig. Han kan ha respekt for andres holdninger og meninger, jeg respekterte jo de andre når de sa de ville slakte, sier Julie Aas Rye til Seher.no.

Marianne Wåhlberg, som altså røk ut av lørdagens «Farmen», støtter konkurrentens utspill, og mener Stålle Bjørnvåg blant annet sparket etter en høne for å provosere Julie.

- Han ville bare på TV, og gjorde hva som helst nettopp for å komme på TV, hevder Marianne.

Det utsagnet skjønner Ståle selv lite av.

- Da vil jeg spørre Marianne om hvorfor hun var der? Ville hun ikke på TV? Alle som var på «Farmen» ville på TV, sier han til Seher.no.

Bjørnvåg mener det er direkte feil at han skal ha sparket etter en høne, men innrømmer langt på vei at han gikk litt inn for å irritere Julie.

- Jeg kan ikke helt forstå hvorfor man melder seg på et slikt program og begynner å gråte hver gang temaet slakting kommer opp. Dette har hun lagt opp til selv - er man på en gård er det naturlig at det blir snakk om å slakte, mener han.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Eksploderte da TV-kameraene var slått av

Se video med «Farmen»-deltager Julie Aas Rye her:[obj:media:9502]