KNUST: Politikerdatteren Bristol Palin har nok en gang brutt forlovelsen med Levi Johnston, etter at han angivelig skal ha gjort ekskjæresten gravid.  Foto: Stella Pictures
KNUST: Politikerdatteren Bristol Palin har nok en gang brutt forlovelsen med Levi Johnston, etter at han angivelig skal ha gjort ekskjæresten gravid. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han løy meg opp i trynet

Bristol Palin dumpet forloveden etter nok en skandale.

SEHER.NO: Levi Johnston (20) ble i 2008 kjent som mannen som gjorde den amerikanske visepresidentkandidaten Sarah Palins da 17 år gamle datter Bristol gravid.

Senere laget han overskrifter ved å uttale seg negativt om Palin på TV, og ved å stille opp naken i bladet Playgirl.

Det siste året har imidlertid Levi forsøkt å gjenforenes med Bristol Palin (19), av hensyn til sønnen Tripp (18 mnd.), og i juli kunne de to bekrefte at de var blitt sammen igjen, og at de hadde forlovet seg.

Nyheten skal ikke ha blitt tatt spesielt godt imot av parets foreldre, og Sarah Palin skal ha stilt seg svært skeptisk til det kommende giftemålet.

- Vi forlovet oss for to uker siden. Det føltes riktig, selv om vi ikke har støtte av våre foreldre.  Jeg trodde virkelig at forholdet vårt var over, men så ordnet det seg, sa Bristol til Us Magazine.

Skandalene viser seg imidlertid å ikke være over for det unge paret, og tirsdag kunne Bristol avsløre at hun har dumpet Johnston, igjen. 

Det var TMZ.com som slapp nyheten om bruddet, og ifølge kjendisnettstedet skal årsaken være at Bristol fikk en sjokkbeskjed om at Levi skal ha gjort eks-kjæresten Lanesia Garcia gravid. I tillegg skal han ha blitt tatt i løgn ved flere anledninger.

19-åringen skal være knust over kjærestens svik, og forteller at hun føler at hun har blitt «løyet opp i trynet».

- Jeg er knust. Jeg ønsket så gjerne at han skulle være en del av Tripps liv. Jeg var overbevist om at Levi var klar for dette, men jeg tok feil. Han fortalte meg, han fortalte alle, at han ønsket å komme seg ut av rampelyset og at han var klar for å slå seg til ro, sier Bristol.

Palin forteller også at hun føler seg «mobbet» av Levis venner, som skal ha omtalt henne som «Bridezilla».

- Jeg var kanskje naiv som trodde at Levi var klar for dette. Jeg ser at vennene hans sammenligner meg med Bridezilla. Dette handler ikke om meg. Dette handlet om å gjøre det beste for Tripp og at vi skulle bli en familie igjen, sier hun til Radar Online.

Levi på sin side nekter for å ha gjort eksen gravid, og ønsker fortsatt å være sammen med Bristol.

- De skal begge gi det litt tid, sier en kilde.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De hadde sex flere ganger