STJERNEMØTE: Linni Meister var halvveis i sminken da hun møtte Jens Stoltenberg som hun synes var enda kjekkere i virkeligheten enn på TV.  Foto: Meisterlinni/Instagram
STJERNEMØTE: Linni Meister var halvveis i sminken da hun møtte Jens Stoltenberg som hun synes var enda kjekkere i virkeligheten enn på TV. Foto: Meisterlinni/InstagramVis mer

- Han lovet å se på TV-serien min

Linni Meister syntes Jens Stoltenberg var enda kjekkere i virkeligheten.

SEOGHØR.NO: Modell og blogger Linni Meister (27) er stadig og se på den røde løperen og treffer mange andre kjendiser gjennom sitt TV-program «Tigerstaden». Hun ble likevel litt «starstruck» da hun møtte Jens Stoltenberg. 
 
- Han var så avslappet og kul! Jeg er stolt av å ha en så god statsminister, skryter Linni. 

Det uventede møte mellom den vakre modellen og Norges statsminister skjedde da Meister satt i sminkestolen i TV2. Blondinen er vant til å dokumentere livet sitt på sin blogg og skyntet seg å spørre om et bilde med statsministeren. 

Hun la senere ut bildet på sin Instagram-konto Meisterlinni og skriver «Me and my bestfriend hanging out. The best prime minister in the world is this handsome man Jens Stoltenberg».

Til Seoghør.no forteller Linni at hun benyttet anledningen til å anbefalle Jens å se på sin egen TV-serie «Tigerstaden». 

- Han lovet at han skulle se på. Og jeg fortalte at vi reklamerer for byen hans på en fin måte.

Meister ble sjarmert av Stoltenberg under den lille praten. 

- Han var kjekkere i virkeligheten enn på bildene. Han får min stemme! sier Linni.

Sammen med stylist Mari Haugersveen og artist Carina Dahl er Linni i full gang med innspillingen av «Tigerstadens» andre sesong som hun tror blir enda bedre enn den første. 

-  Første sesong var bra, men ikke helt bra nok for min del. Det var en god produksjon, men det skjedde ikke nok. Noen har blitt single og jeg tror virkelig dette blir en spennende sesong. Det blir hæla i taket og tenna i tapeten, lover Linni. 

LES OGSÅ: - Jeg så noe som var uforklarlig