Nicole Falciani og Eric Saade:

- Han likte ikke personligheten min

Et halvt år etter at Nicole Falciani og Eric Saade brøt forlovelsen forklarer førstnevnte hvorfor.

SÅ DET IKKE KOMME: Den svenske influenseren Nicole Falciani hevder at ekskjæresten Eric Saade gjorde det slutt ut av det blå. Foto: Karin Törnblom / IBL/ NTB
SÅ DET IKKE KOMME: Den svenske influenseren Nicole Falciani hevder at ekskjæresten Eric Saade gjorde det slutt ut av det blå. Foto: Karin Törnblom / IBL/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et halvt år har gått siden sjokkbruddet mellom det da forlovede paret, bestående av den svenske artisten Eric Saade (30) og influenseren Nicole Falciani (23), ble kjent. Bryllupet ble med det avlyst og overskriftene i svenske medier var mange.

Falciana har hele veien vært åpen om at hun har vært sønderknust, og har fortalt at bruddet ikke var noe hun ønsket.

Det tok imidlertid noen måneder før Saade lettet på sløret om bruddet, og da kom også årsaken fram i lyset. I et Instagram-innlegg, som i senere tid har blitt fjernet, skrev artisten at han valgte å gjøre det slutt da han ikke hadde det bra i forholdet med Falciani.

SLUTT: Omid og Iselin kom på 2. plass i årets sesong av «Love Island». Nå avslører de at det er slutt mellom dem. Vis mer

- Likte ikke personligheten min

Sistnevne har tidligere kritisert ekskjæresten for at han valgte å vente så lenge med å gjøre det slutt.

- Man venter ikke så lenge med å gjøre det slutt når man egentlig skulle ha giftet seg, har hun tidligere uttalt i en podkast, ifølge Aftonbladet.

Nå skriver hun imidlertid på Instagram om hva som egentlig skjedde, ifølge henne. Etter et spørsmål fra en av følgerne, svarer Falciani og deler åpent om bruddet og hva slags relasjon hun har til Saade den dag i dag.

«Det som skjedde var kort sagt at han gjorde det slutt ut av det blå, da han sa at han ikke likte personligheten min. Noe han kom fram til når vi skulle gifte oss, etter at han hadde valgt å fri og etter at vi hadde vært sammen i fem år», skriver hun innledningsvis på Instagram-story.

UT AV DET BLÅ: Nicole Falciani hevder at Eric Saade ikke likte personligheten hennes. Foto: Skjermdump fra Instagram
UT AV DET BLÅ: Nicole Falciani hevder at Eric Saade ikke likte personligheten hennes. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Avslutningsvis skriver Falciani at hun og Saade ikke har noen form for kontakt, og at hun heller ikke ønsker dette.

Saade har hittil ikke uttalt seg om Falcianis Instagram-story.

MUSIKK: Benjamin Ingrosso er en kjent artist og TV-profil, som tydeligvis liker å være deppa. Dette er grunnen. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Tok partatovering

I løpet av tida hun og Saade var et par tok de en såkalt partatovering under en ferie i Los Angeles i 2018. Det røpet Falciani på Instagram til et bilde av tatoveringene.

«Tidligere i år tok jeg og Eric en spontan avgjørelse om å ta matchende tatoveringer da vi var i Los Angeles. Veldig cheesy, men jeg kunne ikke brydd meg mindre. Jeg elsker ham uendelig», skrev hun den gang.

Partatoveringene ble foreviget på armene til dem begge og forestilte silhuettene av Disney-figurene Minni og Mikke Mus.

Disse tatoveringene er også noe Falciani får spørsmål om fra følgerne sine. Flere lurer nemlig på hva hun skal gjøre med tatoveringen nå som hun og Saade ikke lenger er et par.

«Helt ærlig bryr jeg meg ikke så mye. Jeg tror ikke jeg kommer til å fjerne den med laser, men kanskje jeg tatoverer over den i framtida», svarer hun på Instagram-story.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Fant kjærligheten på hver sin kant

Det skal imidlertid nevnes at de begge har funnet kjærligheten på ny på hver sin kant etter bruddet. Falciania avslørte på bloggen sin i oktober at hun er forelsket.

- Jeg lever livet. Jeg nyter. Jeg er forelsket. Jeg tillater meg selv å kjenne på den følelsen, skrev hun, ifølge Expressen.

Saade på sin side har i sommer tilbrakt store deler av ferien med den svenske influenseren Hanna Schönberg (22), og det ble lenge spekulert på om de to har funnet tonen.

Ifølge Aftonbladet har duoen flittig delt bilder i sosiale medier fra de samme stedene, og i sommer var de også på ferie i Ibiza samtidig.

Romanseryktene fikk imidlertid spesielt fart på seg i oktober da Schönberg delte et bilde på Instagram-story. På bildet så man Saade kysse 22-åringen på pannen.

ROMANTIKK: Dette bildet fikk fart på romanseryktene mellom Hanna Schönberg og Eric Saade. Foto: Skjermdump fra Instagram
ROMANTIKK: Dette bildet fikk fart på romanseryktene mellom Hanna Schönberg og Eric Saade. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Kort tid senere delte Saade en video fra en middag der han filmet Schönberg, og til videoen skrev han «babe», ifølge Expressen.

Nylig la derimot Schönberg ut et romantisk bilde av de to sammen på Instagram, som mange trolig anser som en bekreftelse på at de er blitt et par.

Til bildet skrev influenseren: «Sommerfugler». I kommentarfeltet har det strømmet inn komplimenter til duoen om hvor fine de er sammen, og Saade bestemte seg også for å legge igjen en kommentar i form av tre emojier formet som røde hjerter.

LES OGSÅ: Om kjærlighetssorgen: - Det var beinhardt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer