<strong>NOE KRITISK:</strong> - I starten syntes han nok det var pinlig å se mamma på TV, men jeg tror det går bedre nå, sier Linda Bjørnes om sin 16 år gamle sønn, som ikke er helt komfortabel med å se mamma jakte kjærligheten på TV. Foto: TV2
NOE KRITISK: - I starten syntes han nok det var pinlig å se mamma på TV, men jeg tror det går bedre nå, sier Linda Bjørnes om sin 16 år gamle sønn, som ikke er helt komfortabel med å se mamma jakte kjærligheten på TV. Foto: TV2 Vis mer

- Han likte ikke at jeg skulle date menn på TV

«Jakten»-bonden Linda Bjørnes' sønn syntes det var pinlig å se mamma jakte menn i full offentlighet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Vakre Linda Bjørnes (37) er en av fire bønder som i disse dager jakter kjærligheten på TV. I lørdagens «God kveld, Norge» snakket Linda ut om det faktum at hun for seks år siden fikk beskjed av legene om at hun hadde to betente tumorer på livmoren. Den sto ikke til å redde, og «Jakten»-bonden kan derfor ikke få flere barn.

Fra før av har Bjørnes en sønn på 16 år. Sønnen har hun valgt å skjerme fra offentligheten. Men til Seher.no forteller hun at sønnen ikke akkurat var overbegeistret for hennes valg om å være med i «Jakten på kjærligheten».
 
- Han likte ikke at jeg skulle date menn på TV, han mente at jeg burde ordnet meg kjæreste på den «ordentlige» måten. I starten syntes han nok det var pinlig å se mamma på TV, men jeg tror det går bedre nå, sier Linda til Seher.no.

- Hva sa du til ham da?

- Jeg husker ikke helt hva jeg sa til sønnen min, men noe om at det var greit å prøve dette også. Ettersom jeg jobbet så mye, var det ikke så enkelt å møte noen heller.
 
Bjørnes ble mamma da hun var i starten av 20-årene. Selv synes hun imidlertid ikke at barnet kom et sekund for tidlig.

- Der jeg kommer fra er det ikke tidlig å få barn når man er 20-21-22 år gammel, for oss er det helt vanlig. Så for min del ødela det ingenting av ungdomstiden. Og nå er han jo så stor at både han og jeg kan gjøre litt som vi vil, mener 37-åringen, som kommer fra Røra i Inderøy kommune. Hun synes heller ikke at mammarollen har begrenset hennes muligheter hos det motsatte kjønn.

- Nei, jeg synes ikke det, men jeg vet jo ikke hva andres erfaringer er da. Nå er jeg jo 37 år gammel også, og da er jo sannsynligheten større for at den jeg møter også har barn fra før, sier hun.
 
Mandag skal Linda Bjørnes og de tre andre bøndene gjøre sitt første skikkelige valg i «Jakten på kjærligheten». Ti friere skal nemlig bli til fem. Til Seher.no legger hun ikke skjul på at det var flere skuffede ansikter som måtte dra slukøret hjem fra innspillingen på Norefjell.

- Tja, det var nok et par av dem som ble skuffet. Men det må man jo regne med, mener «Jakten»-bonden, som heller ikke ser noen grunn til å hemmeligholde det faktum at hun har blitt nedrent av friere - også etter at programmet begynte å rulle på skjermen.

- Jeg tror ikke jeg overdriver hvis jeg sier at jeg har fått cirka 250 henvendelser på Facebook og 50 telefoner totalt. Og dette kommer i tillegg til brevene jeg fikk i programmet, forteller hun.  

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette er veldig, veldig tilfeldig  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer