BLE GODE VENNER: Negar Khan er i dag god venn med Roberto Cavalli etter å ha møtt ham på fest i Italia i 2006. Foto: Anders Myhren, Seher.no
BLE GODE VENNER: Negar Khan er i dag god venn med Roberto Cavalli etter å ha møtt ham på fest i Italia i 2006. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Han liker leppene mine

Kjendis-designeren Roberto Cavalli falt for Paradise-Negar.

SEHER.NO: Skuespilleren Negar Khan har fått mye oppmerksomhet etter at hun sjekket inn i TV3-serien "Paradise Hotel".

Men Paradise-gutta er ikke de eneste som har fått øya opp for 24-åringen.

Kjendis-designeren Roberto Cavalli (68) - som blant annet har designet kjoler for superstjerner som Jennifer Lopez og Victoria Beckham - ble umiddelbart sjarmert av Negar da de møttes på en fest til ære for ham i 2006.

- Jeg var ute fordi jeg var aktuell med en ny italiensk film, og ante ikke at jeg var på hans fester, da jeg plutselig ble bedt om å komme til bordet hans. Der han satt ved enden av en lang rekke damer og hilste pent, ler Negar til Seher.no.

Negar - som til daglig bor i Roma - legger ikke skjul på at hun også er stor fan av motelegendens kreasjoner, og at de to har holdt jevnlig kontakt siden.

Til Her og Nå hevder Negar at Cavalli ikke prøvde å legge skjul på hva han likte best ved henne.

- Han sa "du er veldig spesiell og jeg liker leppene dine." Han ba meg velge hva jeg ville i butikkene hans, sier hun til bladet.

Har du et tips om Paradise Hotel-deltakerne? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Kevin svarte ikke til forventningene