FORANDRET: Ben Affleck så ganske annerledes ut enn det fansen er vandt til da han ble fotografert i Los Angeles nylig. Foto: Scanpix
FORANDRET: Ben Affleck så ganske annerledes ut enn det fansen er vandt til da han ble fotografert i Los Angeles nylig. Foto: ScanpixVis mer

– Han ligner ikke på seg selv

Nå svirrer ryktene om at Ben Affleck har pyntet på utseendet.

FLOTT 43-ÅRING: Det er slik, med gråstripet hår og skjegg, at fansen er vandt til å se Ben Affleck. Nå er han totalforandret. Foto: Rex Features
FLOTT 43-ÅRING: Det er slik, med gråstripet hår og skjegg, at fansen er vandt til å se Ben Affleck. Nå er han totalforandret. Foto: Rex Features Vis mer

SEOGHØR.NO: I sommer ble det kjent at Ben Affleck (43) og skuespillerkona Jennifer Garner (43) hadde gått hver til sitt.

Duoen bekreftet selv bruddet dagen etter sin ti års bryllupsdag.

– Etter nøye vurdering har vi tatt den vanskelige beslutningen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, skrev kjendisparet i en felles uttalelse til People.

Deres svært siviliserte brudd har fått mye oppmerksomhet i mediene – men nå er det noe helt annet som skaper overskrifter.

Da Affleck ble fotografert i Los Angeles nylig, var han nemlig totalforandret.

Saken fortsetter under bildet.

Ikke bare hadde den «Batman v Superman: Dawn of Justice»-aktuelle stjernen tatt skjegget og farget håret, huden hans så også betydelig strammere ut enn hva fansen er vandt til.

Se bilde øverst i saken.

– Han ligner ikke på seg selv. Han har gjort noe med den øvre delen av ansiktet sitt, og han ser mer ut som Jack Nicholsons Joker enn Batman, sier den plastiske kirurgen Lyle Back til RadarOnline.

Back mener at Affleck har tatt botox – uten at resultatet ble spesielt heldig.

– Det er et klassisk tilfelle hvor altfor mye ble gjort der bare litt trengtes, fortsetter Back.

Ben Affleck har foreløpig ikke kommentert ryktene.

LES OGSÅ: Sier utroskapsryktene er «blank løgn»

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.