- Han ligger i garderoben under et pledd

To av «Idol»-deltagerne er rammet av sykdom foran første finalerunde.

PÅ BEDRINGENS VEI: - Fredrik kastet opp i natt også, men har ikke kastet opp på dagen i dag. Han skal gi alt han har når det gjelder, og tar det med ro fram til det, forteller presseansvarlig for «Idol» i TV 2, Bjarne Laastad, til seher.no. Her er F Foto: Stella Pictures
PÅ BEDRINGENS VEI: - Fredrik kastet opp i natt også, men har ikke kastet opp på dagen i dag. Han skal gi alt han har når det gjelder, og tar det med ro fram til det, forteller presseansvarlig for «Idol» i TV 2, Bjarne Laastad, til seher.no. Her er F Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Flere av deltagerne er slått ut av sykdom før fredagens første delfinale i «Idol»-sirkuset. Under torsdagens pressemøte med deltagerne uteble Fredrik Bergersen Klemp (20), som var hjemme og kastet opp, mens Christopher Olafsrud (17) også hanglet - på grunn av en influensa.

Begge er nå på bedringens vei, og er på plass under prøvene for å gjøre en siste finpuss før det braker løs fredag kveld.

Verst ser det i øyeblikket ut til å være for Fredrik Bergersen Klemp.

- Status på Fredrik er at han ligger i garderoben under et pledd. Han kastet opp i natt også, men har ikke kastet opp på dagen i dag. Han skal gi alt han har når det gjelder, og tar det med ro fram til det, forteller presseansvarlig for «Idol» i TV 2, Bjarne Laastad, til Seher.no.

Gjerdrum-gutten Christopher Olafsrud er heller ikke friskmeldt helt ennå. Men så langt ser det lyst ut med tanke på sendingen i kveld.

- Christopher er heller ikke helt i form, nei, men formen hans er oppadgående. Han har prøvd seg under prøvene, og de tyder på at det går riktig vei. Selv er han mye roligere etter prøvene, sier Laastad.

TV 2-medarbeideren understreker at det ikke ble avholdt prøver torsdag, og at de to syke deltagerne dermed ikke gikk glipp av prøver da sykdommen - slik det ser ut - sto på som verst.

Laastad tror ingen av dem er i faresonen hva gjelder den forestående delfinalen.

- Jeg tror dette skal gå bra, mener Laastad, som samtidig melder om fin stemning blant deltagerne.

- Stemningen blant deltagerne er spent, men fin, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er «Idol»-Jennys ukjente sykdom