Rob Kardashian:

- Han lever sitt beste liv

Kris Jenner gir sjelden uttalelse om sønnen Rob Kardashian.

MER TILFREDS: Rob Kardashian har blant annet vært gjennom brudd, økonomisk krise og sykdom. Nå skal han angivelig leve sitt beste liv, ifølge mamma Kris Jenner. Her sammen med Kim Kardashian og Kanye West for noen år siden. Foto: NTB
MER TILFREDS: Rob Kardashian har blant annet vært gjennom brudd, økonomisk krise og sykdom. Nå skal han angivelig leve sitt beste liv, ifølge mamma Kris Jenner. Her sammen med Kim Kardashian og Kanye West for noen år siden. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at Kardashian/Jenner-familien, har gjort seg bemerket verden rundt. Robert «Rob» Kardashian (33) har man derimot sett litt mindre til de seneste årene, og de gangene han har stukket hodet frem, har det vært av mer skandaløse grunner.

Blant annet har realitystjernen slitt økonomisk og har vært flere ganger i retten.

Hele Kardashian-familien feirer Rob Kardashian´s bursdag, og blir i den forbindelse filmet på vei ut og inn i biler. Video licensed from Splash News/NTB Scanpix Vis mer

De siste månedene har Rob imidlertid latt seg fotografere smilende sammen med sine familiemedlemmer og venner i sosiale medier.

Han dukket dessuten opp på storesøster Kim Kardashians 40-årsfeiring, samt i en episode av «Keeping Up with the Kardashians» nylig.

Se dette innlegget på Instagram

💕FAMILY💕

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Tabloidpressen har også omtalt at «Keeping Up with The Kardashians»-profilen er på et bedre sted i livet.

- Lever sitt beste liv

Nå kan også Kardashian-mamma Kris Jenner (65) bekrefte at sønnen lever sitt beste liv, ifølge E!News.

- HAR DET BRA: Kris Jenner omtaler sønnen i positive ordlag i ny podkast, og forteller at han er en fantastisk far. Foto: O'connor/NTB
- HAR DET BRA: Kris Jenner omtaler sønnen i positive ordlag i ny podkast, og forteller at han er en fantastisk far. Foto: O'connor/NTB Vis mer

- Han er så bra. Han er så bra. Han er virkelig flott, sier Kris i podkasten Pretty Messed Up.

Videre forteller «momageren» at 33-åringen nyter tiden som far til datteren Dream (3), som han har med ekskjæresten Blac Chyna (32).

FAR: Ifølge Kris Jenner nyter Rob tiden som småbarnspappa. Her er han avbildet med ekskjæresten Blac Chyna og datteren. Foto: Fern Sharpshooter/Splash News/NTB
FAR: Ifølge Kris Jenner nyter Rob tiden som småbarnspappa. Her er han avbildet med ekskjæresten Blac Chyna og datteren. Foto: Fern Sharpshooter/Splash News/NTB Vis mer

- Datteren hans er flott, og han er så glad i det barnet. Han er en fantastisk far og du vet aldri – du har barn, de vokser opp, de får barn igjen – og du vet ikke hvordan noen skal bli som foreldre, men han er bare ... wow.

Hatt utfordringer

Som nevnt har Rob levd et noe mer tilbaketrukket liv enn sine berømte søstre. I 2016 forlovet han seg med Blac Chyna og fikk datteren Dream samme år.

Senere har Blac og Rob slått opp flere ganger. Grunnene har vært varierende, og de har begrunnet det med alt fra personlige problemer til vekt.

EKSER: Det har vært stor oppstandelse rundt Rob Kardashian og Blac Chyna. Her er de fotografert i 2016. Foto: Broadimage/REX/NTB
EKSER: Det har vært stor oppstandelse rundt Rob Kardashian og Blac Chyna. Her er de fotografert i 2016. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer

Rob skal også ha slitt med depresjon og diabetes type 2 i 2015, ifølge US Weekly. Han skal imidlertid ha blitt friskmeldt fra sin diabetes året etter.

Realitystjernen skal ha slitt økonomisk etter at han og eksen gikk hver sin vei, mye på grunn av bruddet, da i form av gjentatte rettshøringer, skyhøyt farsbidrag og andre utgifter knyttet til eksen.

Robs inntekter har nemlig rast vesentlig de siste årene. Han har ikke medvirket i familiens realityserie «Keeping Up With the Kardashians», men snarere konsentrert seg om sokke-selskapet sitt, Arthur James.

Det har endt med at de andre familiemedlemmene har måttet stille opp. Blant annet har han bodd hos storesøster Khloé Kardashian (36) i en periode.

Tidligere i år skal familien ha ment at det var Kylie Jenner (23) sin tur til å hjelpe storebroren økonomisk, ifølge Radar Online.

DRISTIG: Blac Chyna, reality-stjernen Rob Kardashians omstridte ekskjæreste, vekket oppsikt på den røde løperen under BET Awards 2018. 30-åringen overlot lite til fantasien i dette vågale antrekket. Video: NTB Scanpix / Splash News Vis mer

- Han har fått så mye fra mammaen sin og Khloé i løpet av årene, så det er bred enighet om at det er Kylie sin tur til å hjelpe Rob. Alle er sammen om at de skal hjelpe ham med å få full omsorgsrett for Dream, sa en kilde til nettstedet.

I januar forespurte Rob nemlig hovedomsorg for datteren, som han deler med eksforloveden. Det førte han og eksen i retten, og ga flere utgifter.

LES OGSÅ: Kylie reagerer: - Slett umiddelbart

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer