Han leter nok fortsatt etter riksklysestempelet

På én time ble et tiårs imagebygging rasert.

FRISKT PUSS: Kristin Skogheim flytter inn hos Christer Falck et par dager. Resultatet er et friskt pust i en reprisepreget TV-høst. Foto: TV 2
FRISKT PUSS: Kristin Skogheim flytter inn hos Christer Falck et par dager. Resultatet er et friskt pust i en reprisepreget TV-høst. Foto: TV 2 Vis mer
HVIS DU FØRST skal ha en TV-programleder på besøk et par dager, er sannsynligvis Kristin Skogheim et av de bedre alternativene i TV-Norge. Og også for TV-seerne er hun nok et av de koseligste og hyggeligste bekjentskapet denne TV-høsten.

ETTER TO DAGERS besøk hos Christer Falck, surrer nok Falck fortsatt rundt på febrilsk leiting etter hvor riksklysestempelet hans ble av. For det klarte Skogheim å kle av ham, like raskt som rødmen kom over ansiktet hennes, da hun oppdaget bildet av faren til Christers tiss på kjøleskapet.

DETTE BLIR Å TA «hjemme hos»-reportasjen til neste nivå, og med sin litt uskyldige og koselige stil får Skogheim i hvert fall Christer Falck til å være overraskende oppriktig og utleverende. Og mange får nok et mer sympatisk inntrykk av han etter dette. Fortsetter det slik i besøkene med Elisabeth Andreassen, Hans Erik Dyvik Husby, Abid Raja, Åse Kleveland, Vibeke Løkkeberg, Vendela Kirsebom, Erik Thorstvedt, Ronny Le Tekrø og Bjarne Brøndbo, kan det bli mange gode «hjemme hos»-øyeblikk de neste månedene.

DET ENESTE MAN savner mer av er litt mer stemning av familielivet, og ikke bare kjendisen selv. Og selv om det var beklemmende, pinlig og morsomt nok, er det ikke helt lett å se hva torsdagens tarmskylling har i settingen å gjøre.

PROGRAMMET TOPPES med endel morsomme kommentarer fra Skogheims side, og fiffige fantasiscenener der intervjuobjektene spiller ut Skogheims inntrykk av dem. I en TV-høst preget av altfor mange inngrodde konsepter, er det godt med en ferskpresset smoothie som denne.
 
Se «Skogheim flytter inn» på TV 2 torsdager 20.00. Finn dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

ANDRE ANMELDELSER: 

LES OGSÅ: Kjendissjekkernes redningskvinne
LES OGSÅ: Hva er det lissom med disse folka?
LES OGSÅ: Kjærlighetslandpostbudet
LES OGSÅ: De slår i hvert fall Ylvis-brødrene
LES OGSÅ: Trøkkende, platt og kunstig
LES OGSÅ: Charter-nedtur
LES OGSÅ: Hvor ble det av masken, Jan Thomas?
LES OGSÅ: Bill. Mrk: Ny riksbitch søkes!
LES OGSÅ: Dette er oppvaks-TV
LES OGSÅ:
Sånn ja, Marion. Slik blir du TV-yndling
LES OGSÅ: Det er en lidelse å se på
LES OGSÅ: Hun snakker i 12 og et halvt minutt
LES OGSÅ: De serverte ståltrå i suppa før Hellstrøm ryddet opp...
LES OGSÅ: Er det noe rikingene mangler? Ja, penger.
LES OGSÅ: Sinnasnekker'n som er like farlig som byggmester Bob.
LES OGSÅ: Største endring siden GPS'en