KJÆRLIGHETSSUGNE: Her er de seks bøndene som kjemper om fire plasser i årets «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Hvem de fire blir, blir klart mandag kveld. Foto: TV 2
KJÆRLIGHETSSUGNE: Her er de seks bøndene som kjemper om fire plasser i årets «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Hvem de fire blir, blir klart mandag kveld. Foto: TV 2 Vis mer

- Han leker meg meg og samboeren sin

Slik klarte «Jakten»-bonden Linda Bjørnes å ta en av sine friere fullstendig på fersken.

Publisert
SEHER.NO: Frierbrevene har strømmet inn til bonden Linda Bjørnes (36) etter at det ble kjent at hun er en av de seks bøndene i «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Mandag skrev VG at Bjørnes blant annet fikk brev av en mann som hadde samboer.

Til Seher.no legger 36-åringen ikke skjul på at hun reagerte da hun fant ut av det hele.
 
- Jeg ble irritert! Han leker jo med meg og sin samboer. Det var litt drøyt. Det er ikke en mann som jeg ville hatt i mitt hus, sier vakre Linda til Seher.no.

Ifølge VG fant «Jakten»-bonden ut av frierens dobbeltspill etter å ha googlet navnet hans. Det stemmer imidlertid ikke helt, avslører Linda til Seher.no.

- Denne mannen lå i min «kanskje-bunke», og det hadde seg faktisk sånn at jeg benyttet meg av noen kontakter jeg har og som kjenner ham og samboeren, forteller Bjørnes.

Hun medgir at den kjærlighetssyke «samboerfrieren» dermed kanskje lever litt farlig, med tanke på oppmerksomheten dette nå er i ferd med å få.
 
- Egentlig lever han vel litt farlig, ja. På den annen side kunne vi jo filmet brevet mens jeg snakket om ham. Men så slem ville jeg ikke være. Jeg synes synd på dama hans.

Linda kunne også ha ringt eller sendt mannen en arg sms og fortalt nøyaktig hva hun mente om oppførselen hans. Også det unnlot hun derimot å gjøre.

- I samband med produksjonen bestemte vi oss bare for å la det ligge. Vi ville ikke bry oss mer med det.

- Så du vet ikke om dama hans har fått vite om brevet han sendte deg?

- Nei, jeg vet ikke om hun vet det. Jeg håper ikke hun vet det - for hennes skyld, forteller Linda Bjørnes til Seher.no.

I mandagens «Jakten på kjærligheten» blir det klart hvilke fire bønder TV-seerne får sjansen til å bli bedre kjent med utover høsten.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Får frierbrev av gifte menn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer