- Han lærer de andre barna mange stygge ord

Vinni fikk streng beskjed fra sønnens barnehage om å slutte å banne.

TALENTFULL: Vinni har hiter som «Barcelona», «One Day» fra filmen Uno og «Godmorgen Norge» på repertoaret. Foto: Stella Pictures
TALENTFULL: Vinni har hiter som «Barcelona», «One Day» fra filmen Uno og «Godmorgen Norge» på repertoaret. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den folkekjære rapperen Øyvind «Vinni» Sauvik (36) er pappa til lille Leonel på 4 år, som han har med ekskona Tone Oraini Selfors (31).

Artisten, som startet sin karriere i hip hop-gruppa Paperboys på slutten av 90-tallet, er ikke ukjent med å bruke kraftfulle ord i verken dagligtale eller sangtekster.


Men nå har han fått streng beskjed fra sønnens barnehage om å legge om språket, forteller han til P5-programlederne Anne Marte Moe og Andreas Velle i radioprogrammet «Storbymorgen», som sendes tirsdag denne uken.

HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

- Jeg prøver å ikke banne så mye, for jeg har en greie på gang med sønnen min. Fikk nemlig beskjed fra barnehagen om at han er veldig, veldig flink til veldig mange ting, men at han lærer de andre barna litt mange stygge ord, forteller Vinni åpenhjertig.


For et par år siden fortalte Vinni til Seoghør.no at han har blitt roligere etter at han ble pappa, og at han pluselig har andre ting å ta hensyn til - som nå å legge banningen på hylla.

- Jeg har jo levd et ganske egoistisk liv hele livet egentlig. Plutselig så handler det ikke så mye om meg lenger. Det er andre hensyn man må ta, og det er egentlig fint. For man har en god grunn til det. Men det er klart at det er annerledes, fortalte artisten den gang.

Tidligere i høst tok Vinni med seg 4-åringen på kjendisfest da «God morgen Norge» feiret 15-årsjubileum.


- Det er på sin plass at han starter tidlig med festingen, sa han spøkefullt til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vinni synes det er slitsomt å spille konserter edru  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer