- Han lærer barna å banne

Britney Spears raser mot eks-mannen.

BEKYMRET MAMMA: Britney Spears kjemper en hard kamp for å få tilbake omsorgsretten for sine to sønner. Nå langer hun ut mot eks-mannen. Foto: MTV
BEKYMRET MAMMA: Britney Spears kjemper en hard kamp for å få tilbake omsorgsretten for sine to sønner. Nå langer hun ut mot eks-mannen. Foto: MTV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Britney Spears (26) mistet ifjor omsorgsretten for sine to sønner Sean Preston (3) og Jayden James (2) etter en rekke offentlige skandaler, som å barbere hodet, og å dra på byen uten truse.

Men nå hevder Britney at hennes eks-mann Kevin Federline (30) ikke er det glansbildet av en far som han liker å profilere seg om.

- De begynner å lære seg ord som "dum" og Sean Preston sier f-ordet av og til. Han må få det fra sin far, sier hun til bladet Rolling Stone ifølge TMZ.com.

Britney har tidligere avslørt at Kevins forsøk på en rap-karriere under artistnavnet "K-Fed" var en av hovedgrunnene til at det ble slutt mellom de to.

- Han begynte å spille inn et album, og han begynte å gjøre ting for seg selv. Jeg så ham aldri mer, forteller hun ifølge Contactmusic.com.

Nå frykter hun at den håpefulle rapperen også er i ferd med å ødelegge forholdet til barna ved å lære dem banneord.

Britney hevder at hun selv lever som en gammel dame etter å ha blitt satt under pappa Jamies overformynderi.

- Jeg går aldri ut mer, sier hun til Rolling Stone.

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]!

LES OGSÅ: Snakker ut om skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer