- Han la ut nakenbilde av en annen enn kjæresten

Rapstjernen delte angivelig et bilde på Twitter av en annen dame enn sin egen.

TWITTER-TABBE ELLER?: Kanye West har skapt overkrifter etter at han la ut et bilde av en naken kvinne, som viser seg å ikke være kjæresten Kim Kardashian. Men nå spekuleres det i om det er andre som har lagt ut bildet for ham. Foto: All Over Press
TWITTER-TABBE ELLER?: Kanye West har skapt overkrifter etter at han la ut et bilde av en naken kvinne, som viser seg å ikke være kjæresten Kim Kardashian. Men nå spekuleres det i om det er andre som har lagt ut bildet for ham. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rapstjernen Kanye West (35) havnet i en svært pinlig situasjon etter at han la ut et bilde av en naken og solbrun kvinne bakfra på Twitter.


Kvinnen ligner på kjæresten Kim Kardashian (31), som han har datet siden april. Flere skulle ha det til, at dette var et privat bilde som West hadde tatt, av sin nye kjæreste. Men slik var det ikke.

Nå hevder pornostjernen Amia Miley hevder at bildet er av henne, og ble tatt på et hotellrom i London for to år siden. Det ble angivelig tatt av en venn tidlig om morgenen, rett etter at hun hadde stått opp.

- Kim Kardashian er en veldig vakker dame, men bare fordi hun og jeg har brunt hår, betyr det ikke at vi ligner for det.

Miley har også bevist at hennes spesielle kroppsimplanterte piercinger stemmer overens med prikkene man kan se i bildet.

- Jeg har faktisk sluttet med voksenfilmer, og drømte om å bli skolelærer. Men etter at det nye bildet lekket ut, gikk drømmene i vasken, sier hun.

Ifølge nettstedet TMZ, har Kanye benektet å i det hele tatt ha twitret bildet. Og bildet kobles i tillegg til nøkkelordet «#WanksterWednesday» - som twitter-brukere benytter med hensikt i å starte falske rykter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stort bildegalleri med Hollywoods mest berømte rumper.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer