- Han la hånden på låret mitt og kysset meg på halsen

Sophie Elises bassengtur endte med at hun måtte flykte fra området.

MÅTTE FLYKTE: Sophie Elise Isachsen avslører på sin blogg at hun hadde et uhyggelig møte med en ukjent mann da hun solte seg ved bassengkanten på Ibiza.  Foto: Andreas Fadum
MÅTTE FLYKTE: Sophie Elise Isachsen avslører på sin blogg at hun hadde et uhyggelig møte med en ukjent mann da hun solte seg ved bassengkanten på Ibiza. Foto: Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: Toppblogger Sophie Elise Isachsen (21) deler gjerne både positive og negative erfaringer på sin kjente blogg. 

Den siste uken har den tøffe nordlendingen delt flotte feriebilder fra sin sommerferie på Ibiza, men hun har ikke bare hatt hyggelige opplevelser på reisen.

Tirsdag skrev hun nemlig et blogginnlegg med tittelen «Ikke ta champagne fra fremmede». Der beskriver hun hvordan hun måtte flykte fra bassengområdet etter at en ukjent mann ble alt for pågående.

Overraskende reaksjon

OVERRASKET: Sophie Elise Isachsen fikk en litt ubehagelig opplevelse da hun prøvde å slikke sol ved bassenget på Ibiza.  Foto: Tor Lindseth
OVERRASKET: Sophie Elise Isachsen fikk en litt ubehagelig opplevelse da hun prøvde å slikke sol ved bassenget på Ibiza. Foto: Tor Lindseth Vis mer

21-åringen lå ifølge blogginnlegget alene ved bassenget da en mann kom bort til henne og begynte å snakke med henne. Etter hvert ønsket han å kjøpe champagne til henne, men hun ønsket gjerne å betale for den selv.

«Det fikk jeg ikke lov til av han, så han betalte. Det hater jeg om det er folk jeg ikke kjenner, for da føler jeg at jeg skylder dem noe, om dere forstår? Så, vi ble sittende å drikke champagnen han hadde kjøpt, og etterhvert begynte han - ikke overraskende - å prøve seg på meg. Det er jo greit i seg selv, man kan jo bare si nei, og det gjorde jeg», skriver hun.

Mannens reaksjon på avvisningen kom overraskende på Sophie Elise:

«Han hadde en hånd på låret mitt, kysset meg på halsen og jeg prøvde å komme meg unna og begynte med at jeg har kjæreste og hele den pakka der, dere vet jo. Og da ropte han «so you just drink my champagne and then you're like this!?» ut over hele bassenget og jeg bare «øøøh...», så jeg ble skikkelig klein, samlet sammen tingene mine og småjogget bort derfra». 

Seoghør.no har vært i kontakt med Sophie Elise via hennes talsperson, som sier at hun ikke har ytterligere kommentar til saken ettersom hun er på ferie. 

Sterke meninger

Sophie Elise har tidligere åpnet seg om flere kirurgiske inngrep hun har gjennomgått for å pynte utseendet på sitt, men det siste året har kjendisbloggeren endret profil på den populære bloggen.

Hun har bemerket seg ved å ytre sine sterke meninger rundt alt fra feminisme til flyktningkrisen til sin seksuelle legning.

Under Se og Hørs kjendisgalla i november i fjor, stakk hun hjem med prisen for «Årets blogger» etter at Seoghør.nos lesere stemte henne til topps. 

I videoen nedenfor kan du se Sophie Elise motta prisen for «Årets blogger» under kjendisgallaen:

Tidligere har hun sagt til Seoghør.no at hennes nye blogg-profil startet etter hun skrev et innlegg om selvrespekt i desember 2014 med tittelen «Hva skjer med meg?».

- Jeg skrev det innlegget først og fremst fordi jeg følte akkurat det jeg skrev veldig sterkt, og hadde behov for å uttrykke det. Jeg er mye bedre til å skrive enn til å snakke, så da ble det jo naturlig å ta det på bloggen hvor jeg har delt meninger i flere år, fortalte Sophie Elise til Seoghør.no i fjor.

STOLT: Harstad-jenta jublet høyt da hun vant Årets blogger-prisen under Se og Hørs kjendisgalla.  Foto: Andreas Fadum
STOLT: Harstad-jenta jublet høyt da hun vant Årets blogger-prisen under Se og Hørs kjendisgalla. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: Gunhild Stordalen stopper film