Gigi Hadid og Tyler Cameron:

- Han kysset henne på halsen

Kjærligheten ser ut til å blomstre for stjerneparet.

NY FLØRT: Gigi Hadid og Tyler Cameron skal ikke ha vært redde for å vise følelser på etterfesten til MTV Video Music Awards. Foto: NTB Scanpix
NY FLØRT: Gigi Hadid og Tyler Cameron skal ikke ha vært redde for å vise følelser på etterfesten til MTV Video Music Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden satte Gigi Hadid (24) fart på ryktene om at hun skal ha forelsket seg på nytt etter bruddet fra «One Direction»-kjekkasen Zayn Malik (26).

Da ble hun nemlig observert sammen med den kjente modellen og «The Bachelorette»-stjernen Tyler Cameron (26) på date i New York, meldte E! News.

Et øyenvitne fortalte til nettstedet at duoen var på bowling sammen med noen venner i den amerikanske metropolen mandag 5. august. Og dagen før hadde de sin første date i bydelen Brooklyn, før de dro hjem til supermodellen.

- Hun er uten tvil interessert i Tyler. De møttes for drinker i går kveld i Soho og de kom utrolig godt overens. Det var veldig avslappet, de lo masse og hadde en kjempe god samtale, fortalte en kilde, og la til:

- De tar det begge rolig, men de har begge gjort det klart at de er interessert i hverandre.

Danset hele kvelden

Natt til tirsdag, norsk tid, tok imidlertid Hadid og Cameron forholdet ett steg videre, melder Us Weekly.

Da gikk nemlig MTV Video Music Awards av stabelen i New Jersey. Og som vanlig var prisutdelingen preget av høy stjernefaktor og overdådige antrekk.

Mens Gigi dukket opp på selve utdelingen sammen med modellsøsteren Bella Hadid (22), så viste hun seg første gang offentlig med sin nye flamme, Tyler Cameron, på etterfesten på The Fleur Room i New York, ifølge nettstedet.

- Gigi tok ham med over til Taylor Swifts bord for å snakke med henne, forteller et øyenvitne til Us Weekly, og fortsetter:

- Tyler og Gigi danset hele kvelden. Han hadde armen sin rundt henne og kysset henne på halsen. De var uadskillelige.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

MODELLSØSTRE: Her poserer Gigi og Bella Hadid sammen på den røde løperen under MTV Video Music Awards natt til tirsdag. Foto: NTB Scanpix
MODELLSØSTRE: Her poserer Gigi og Bella Hadid sammen på den røde løperen under MTV Video Music Awards natt til tirsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Tyler ser virkelig ut til å passe inn i vennegjengen hennes, sier kilden videre.

Vis mer

«Usunn situasjon»

Duoen har blitt avbildet ved flere ulike anledninger etter deres første stevnemøte i begynnelsen av august, og sist uke var de blant annet på middag sammen med tennisesset Serena Williams (37) på La Esquina i New York, skriver nettstedet.

Tyler og Gigi skal først ha møttes via Instagram, og som følge av at begge gjør det stort som modeller, skal de ha en rekke felles venner.

Før Gigi Hadid innledet romansen til Tyler Cameron var hun som nevnt kjæreste med popstjernen Zayn Malik. De to hadde et av-og-på forhold i mer enn tre år og gjorde det sist slutt med hverandre i januar.

Tidligere denne måneden fortalte en venn av 24-åringen til Us Weekly at hun har det mye bedre nå etter bruddet fra Malik.

- Alle rundt Gigi er veldig støttende når det kommer til å gå videre. Det var ikke et smart trekk for henne og Zayn å være rundt hverandre. Det var en usunn situasjon.

Artikkelen fortsetter under bildene av Gigi og Tyler.

PÅ BYEN: Tyler Cameron og Gigi Hadid (midten) på vei ut fra baren til skuespiller Justin Theroux i New York for et par uker siden. Foto: Splash News/ NTB scanpix
PÅ BYEN: Tyler Cameron og Gigi Hadid (midten) på vei ut fra baren til skuespiller Justin Theroux i New York for et par uker siden. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
UTE PÅ VIFT: Her er Gigi og Tyler avbildet sammen på biltur i New York torsdag sist uke. Foto: NTB Scanpix
UTE PÅ VIFT: Her er Gigi og Tyler avbildet sammen på biltur i New York torsdag sist uke. Foto: NTB Scanpix Vis merDe to modellene virker altså å trives svært godt i hverandres selskap, og bruker tiden til å bli bedre kjent og nyte tilværelsen.

Og ifølge en venn som står Cameron når, så liker han alle medieoppslagene rundt den gryende romansen, skriver People:

- Tyler har sin egen leilighet i New York, men de henger alltid hos Gigi når de treffes. Han prøver aldri å skjule seg når han kommer og forlater bygningen hennes. Han ønsker å bli sett og nyter all oppmerksomheten han får ved å date henne, hevder kilden.

TATT PÅ FERSKEN: Instagram-profilene @celebface og @beauty.false tar stjernene på fersken i ekstremt bilderedigering. Her er noen av de villeste eksemplene. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Kourtney gjenforent med eksen ett år etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer