GLAD I EN FEST: Matt LeBlanck skal ha vakt oppsikt med sin oppførsel på en VIP-fest i Austin 31. oktober. Her forlater han en fest i London i 2010. Foto: Stella Pictures
GLAD I EN FEST: Matt LeBlanck skal ha vakt oppsikt med sin oppførsel på en VIP-fest i Austin 31. oktober. Her forlater han en fest i London i 2010. Foto: Stella PicturesVis mer

- Han kysset først den ene, så den andre

Kjæresten gjennom åtte år var ingen steder å se, da den tidligere «Friends»-stjernen Matt LeBlanc slo seg løs med servitrisene på VIP-festen.

SEOGHØR.NO: Matt LeBlanc (47) ble verdensberømt for sin rolle som den dameglade skuespilleren Joey i TV-serien «Friends».

Men også privat ser 47-åringen ut til å ha en svært stor interesse for det motsatte kjønn.

Det amerikanske ukebladet InTouch Weekly skriver på sin nettside at LeBlanck ble svært begeistret for to servitriser under kostymefesten «My Yacht Club» i Austin 31. oktober.

LeBlanc har vært sammen med sin tidligere kollega fra TV-serien «Joey», Andrea Anders i åtte år.

KOM UTEN KJÆRESTEN: Matt LeBlanc har vært sammen med sin tidligere kollega fra serien «Joey», Andrea Anders, i åtte år. Hun var ikke med på festen i Texas. Foto: Stella Pictures
KOM UTEN KJÆRESTEN: Matt LeBlanc har vært sammen med sin tidligere kollega fra serien «Joey», Andrea Anders, i åtte år. Hun var ikke med på festen i Texas. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kysset serveringspersonalet

Likevel skal han sent på kvelden ha gått bort til to av jentene som serverte drikke og kysset dem - før han fikk dem til å kysse hverandre.

- Han gjorde det rett foran øynene på tre InTouch-journalister, skriver bladet.

I tillegg skal skuespilleren ha flørtet hett med en lettkledd kvinne, som han tidligere på kvelden hadde vært med på å gi prisen for beste kostyme.

- Reiste hjem alene

Han reiste imidlertid hjem alene i tre-tiden, ifølge ukebladet.

En talsperson for Matt LeBlanc sier til InTouch at skuespilleren kom alene på festen og ikke reiste hjem med noen andre.

Matt LeBlanc har de siste årene gjort suksess med en komiserie om en alternativ utgave av seg selv, kalt «Episodes».

LES OGSÅ: - Det er ekstremt viktig å tilgi.