- Han kvier seg nok litt for å dele meg med alle andre

Katarina Flatland vil vise fram en ny side av seg selv under årets «Skal vi danse» - og forteller til Seoghør.no at hun gleder seg til å ikle seg sexy paljettkjoler.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag denne uken ble deltakerlisten for årets «Skal vi danse» sluppet, og blant de danseglade kjendisene er «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland (26).

Hun forteller til Seoghør.no at hun gleder seg til å vise fram en ny side av seg selv til TV-seerne, men innrømmer at deltakelsen også gir henne blandede følelser:

- Det blir faktisk ganske skummelt, for jeg har ikke vært med i noe program før, så jeg vet ikke hvordan det er. Men jeg tenker at det er litt «fair» overfor frierne og bøndene at jeg gjør det, for nå tester jeg ut deltakerrollen, og jeg har godt av å utfordre meg selv litt.

Saken fortsetter under bildet.

GJENGEN: I tillegg til «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland er også TV-eventyrer Samuel Massie, skuespiller Gitte Witt, klarsynte Gro Helen Tørum fra «Åndenes Makt», konditor Pascal Dupuy, artisten Adelen Steen, tidligere syklist Mads Kaggestad, artisten Ida Maria og metal-vokalisten PelleK å se på «Skal vi danse»-parketten Foto: Morten Eik
GJENGEN: I tillegg til «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland er også TV-eventyrer Samuel Massie, skuespiller Gitte Witt, klarsynte Gro Helen Tørum fra «Åndenes Makt», konditor Pascal Dupuy, artisten Adelen Steen, tidligere syklist Mads Kaggestad, artisten Ida Maria og metal-vokalisten PelleK å se på «Skal vi danse»-parketten Foto: Morten Eik Vis mer

- Glad på mine vegne

På privaten er den blide Bærumsjenta samboer med legen Harald Dobloug (26), og skal vi tro Flatland har også han blandede følelser for kjærestens «Skal vi danse»-deltakelse:

- Kjæresten min er veldig glad på mine vegne, og tenker at jeg nå skal jeg ha det veldig gøy i et halvt år - kanskje. I hvertfall noen uker! Men han kvier seg kanskje litt for å dele meg med alle andre, innrømmer hun.

- Hva tenker du om de karakteristiske «Skal vi danse»-antrekkene og stylingen?

- Jeg tror det blir veldig gøy å få lov til å være med å danse, å ikle seg paljettkjoler og løsvipper - det er jo så langt fra min hverdag. Jeg er glad i å pynte meg, men jeg går jo med forholdsvis lite sminke til hverdags. Jeg er ganske avslappet. Men jeg synes det er morsomt med paljettkjoler og det som er når man først kan!

TOK EN SVINGOM: Både Katarina Flatland og den tidligere proffsyklisten Mads Kaggestad skal kjempe om årets «Skal vi danse»-tittel til høsten. Her fra lanseringen denne uken.  Foto: Morten Eik
TOK EN SVINGOM: Både Katarina Flatland og den tidligere proffsyklisten Mads Kaggestad skal kjempe om årets «Skal vi danse»-tittel til høsten. Her fra lanseringen denne uken. Foto: Morten Eik Vis mer

- Jeg gikk «all in»

26-åringen har allerede valgt ut sin første kjole, og skal vi tro Flatland blir det kort og rått. Nå håper hun å få testet ut kjolene på hjemmebane:

- Den er kort og med frynser, ja jeg gikk rett og slett «all in»! Vi får se om jeg får låne med meg en kjole hjem.

I år som i fjor er det Kathrine Moholt (41) og Didrik Solli-Tangen (28) som er hyret inn som årets «Skal vi danse»-programledere.

TV 2-programmet har premiere til høsten.

LES OGSÅ: Agnete Johnsen vant «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer