Heather Locklear:

- Han kvalte henne så lenge at hun trodde hun skulle svime av

Skuespilleren skal ha startet slåsskampen med kjæresten.

AGGRESSIV: Den tidligere TV-stjernen Heather Locklear skal ha truet politiet da de brøt inn i slåsskampen mellom henne og kjæresten. Foto: NTB scanpix
AGGRESSIV: Den tidligere TV-stjernen Heather Locklear skal ha truet politiet da de brøt inn i slåsskampen mellom henne og kjæresten. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): I slutten av februar måtte politiet rykke hjem til den tidligere «Melrose Place»-stjernen Heather Locklear (56), etter at de mottok en melding om husbråk.

Da politiet dukket opp hos stjernen i Thousand Oaks, California, var det full slåsskamp mellom henne og kjæresten, Chris Heisser. Det var TMZ som først meldte om hendelsen.

Ifølge People, som skal ha fått innsyn i politidokumenter fra kvelden, var det Heather som startet slåssingen.

- Locklear mente at Heisser hadde løyet for henne, så hun kastet en Red Bull-boks mot ham, står det i dokumentene, ifølge nettstedet.

Videre i forklaringen står det at 56-åringen hevder at kjæresten tok kvelertak på henne, og at hun fryktet for livet sitt.

- Hun var redd for at han skulle drepe henne. Locklear hever at hun ikke mistet bevisstheten, men at han kvalte henne så lenge at hun trodde hun skulle svime av, står det videre.

Truet politiet

Chris Heisser, som også var skuespillerens ungdomskjæreste, skal ha nektet for å ha vært voldelig mot Locklear.

- En av politibetjentene så at Heisser blødde fra nesa og at han var rød på brystet. Han hevdet at Locklear angrep ham, og at han forsvarte seg selv. Han vet ikke hvor mange ganger Locklear slo ham. Hun bet ham i ansiktet og Heisser mener at hun oppførte seg «gal», «rasende», «sint» og «vill» i 20-30 minutter.

Saken fortsetter nedenfor.

My favorite person on earth. 40 years later

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

Skuespilleren skal ha oppført seg aggressiv mot politiet da de ankom hjemmet hennes.

Hun skal ha ropt og sparket mot en av betjentene som prøvde å komme inn på soverommet der slåsskampen skjedde.

- Hun ropte: «Dere fortjener at barna deres dør. Dere fortjener det. Og når havner i den situasjonen, tenk på meg» mot politibetjenten da hun ble arrestert, står det i dokumentene, ifølge People.

Bet kjæresten

Ifølge en kilde TMZ snakket med etter den dramatiske kvelden, hadde Heather bitt av en bit på tuppen av nesen til Chris da de ankom huset hennes. Hun slo også en kvinnelige politibetjent med knyttneven, og kastet stygge banneord etter henne.

Heather påsto først at det var Chris som hadde vært voldelig mot henne, før politiet ble oppmerksomme på at det var det motsatte som hadde skjedd.

Chris skal for øvrig ha blitt arrestert en times tid senere samme kveld for fyllekjøring.

Heather ble løslatt mot kausjon på 20 000 dollar, rundt 160 000 kroner. Foreløpig er det ikke blitt påvist at hun var under påvirkning av noen narkotiske midler da hendelsen skjedde.

Vanskelig tid

Dette var ikke 56-åringens første møte med lovens lange arm. Hun har i flere år hatt problemer med narkotiske stoffer, og har blant annet blitt arrestert for fyllekjøring,

I 2011 ble også politiet oppringt, da Heather bodde sammen med ekskjæresten Jack Wagner. I likhet med den nylige hendelsen, skal også de ha begynt å slåss etter en kraftig krangel, men ingen av partene ønsket å anmelde hendelsen.

TV-stjernen, som for alvor ble kjent gjennom 80-tallsserien «Dynastiet», har erkjent overfor Entertainment Tonight at hun har gått gjennom en vanskelig tid.

- Akkurat nå holder jeg på å samle noen løse tråder knyttet til visse problemer, slik at jeg kan gi full gass i 2017, sa hun til nettstedet i fjor.​

LES OGSÅ: Bekrefter brudd med kjæresten