Han kunne vært «Indiana Jones»

David Hasselhoff holdt nesten på å ta rollen fra Harrison Ford.

KUNNE BRUKT HATT OG PISK: Slik så David ut da han sjokkerte verden med en fyllevideo i 2007. Skuespilleren ble angivelig vurdert til rollen som Indiana Jones tidlig på 80-tallet. Foto: All Over Press
KUNNE BRUKT HATT OG PISK: Slik så David ut da han sjokkerte verden med en fyllevideo i 2007. Skuespilleren ble angivelig vurdert til rollen som Indiana Jones tidlig på 80-tallet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Han ble verdenskjent som actionhelt og livredder i «Knight Rider» og «Baywatch». Men David Hasselhoff (60) kunne ha endt opp med enda større roller som skuespiller, blant annet en av de største eventyrheltene.

- Jeg er han som var klar til å bli med på alt. James Bond og Supermann. Jeg møtte til og med Steven Spielberg for rollen som Indiana Jones, sier han ifølge nettstedet Female First.

Rollen som den eventyrlystne arkeologen gikk til Harrison Ford (70), i filmen «Jakten på den forsvunne skatten» i 1981. Men det kunne altså vært Hasselhoff med pisken og den ikoniske brune hatten isteden.

- Jeg forteller barna at livet ikke er rettferdig. Ikke tro at noen er ekte venner eller at du kommer til å fortsette som dommer i «Britain’s Got Talent». Med en gang du antar sånt, så begynner problemene.

Han har de siste årene vært talentdommer for både «Americas's Got Talent» og «Britain's Got Talent». I 2007 fikk han verdens oppmerksomhet for en video, der han var sterkt beruset og klaget over hvor ensom han var. Det mener han ga ham et karriereløft.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Feiret 60 med svømmetur  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer