- Han kunne like gjerne bedt meg ta cyanid

Anne Grete Preus la om livet etter sjokkmelding.

<strong>LA OM LIVET:</strong> Anne Grete Preus sier i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» at hun roet ned på festingen etter en alvorsprat med en venn, da hun var i 20-årene. Foto: TV 2
LA OM LIVET: Anne Grete Preus sier i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» at hun roet ned på festingen etter en alvorsprat med en venn, da hun var i 20-årene. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Elvira Nikolaisen framføre Anne Grete Preus-låten «Fryd» nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Artisten Anne Grete Preus (54) har i over 30 år vært en av Norges mest kjente kvinnelige vokalister.

Men i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» - som sendes på TV 2 lørdag - avslører hun at karrieren kunne vært mye kortere hvis hun ikke på 80-tallet hadde lagt om til en roligere livsstil.

Preus sier at hun under tiden i bandene «Veslefrikk» og «Can Can» brukte mye tid på festing.

Men en alvorsprat med en venn fikk Preus på nye tanker.

- Det var noen år mellom 20 og 30, så levde jeg nok ganske hardt. Men det var en person som sa til meg «Du kan holde på sånn i mange år til, men du kommer ikke til å utvikle deg noe.

- Han kunne like godt ha bedt meg ta en slurk cyanid, for jeg kunne ikke tenke meg noe verre i livet enn at jeg skulle stagnere.


I lørdagens program blir Anne Grete hyllet av artistkollegaene Jan Eggum, Øystein Dolmen, Bertine Zetlitz, Halvdan Sivertsen, Vinni og Elvira Nikolaisen.

Og artistenes tolkninger gjør stort inntrykk på 54-åringen.

- Hun satte denne låten så på plass. Jeg var stolt over å ha laget den, fordi det låt så fint, sier Preus etter å ha hørt Elvira Nikolaisen (31) tolke sangen «Fryd».

Se Elviras opptreden nederst i artikkelen!

«Hver gang vi møtes» ser du på TV 2 lørdager klokken 20.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Du trenger ikke bli tussete av å få barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer