VONDE FØLELSER: I starten av agust giftet Hollywood-stjernen Jennifer ANiston seg med forloveden Justin Theroux (t.h) i en hemmelig seremoni. Nå skriver In Touch Weekly at Anistons nære «Venner for livet»-kollega David Schwimmer (t.v) er svært sint over at han ikke var invitert.  Foto: Reuters/ Abaca
VONDE FØLELSER: I starten av agust giftet Hollywood-stjernen Jennifer ANiston seg med forloveden Justin Theroux (t.h) i en hemmelig seremoni. Nå skriver In Touch Weekly at Anistons nære «Venner for livet»-kollega David Schwimmer (t.v) er svært sint over at han ikke var invitert. Foto: Reuters/ Abaca Vis mer

- Han kunne ikke tro at han ble ignorert

David Scwimmer trodde det nære forholdet til Jennifer Aniston gjennom ti år betydde mer.

Publisert

SEOGHØR.NO: I starten av august overrasket stjerneparet Jennifer Aniston (46) og Justin Theroux (44) alle ved å gifte seg i en intim seremoni hjemme hos seg selv.

Blant dem som angivelig ble ekstra overrasket, var Anistons gode «Venner for livet»-kollega David Schwimmer (48).

Gjennom ti år i en av verdens mest suksessrike komiserier spilte de to på-og-av-paret Rachel Green og Ross Geller, og TV-stjernene utviklet trolig et nært forhold. Imidlertid var ikke et tiår som kolleger nok til at Schwimmer ble invitert i Anistons bryllup, skal man tro In Touch Weekly.

Ifølge nettstedet spiste Schwimmer middag med «Venner for livet»-kollega Matt LeBlanc (48) i Beverly Hills nylig, og da Jennifer Anistons bryllup ble tema i samtalen tente Schwimmer på alle pluggene.

- Noen i nærheten overhørte at de snakket om at de ikke ble invitert. David var virkelig sint. Han sa at han ikke kunne tro at han ble ignorert som gjest, siden han var en viktig person i Jens liv i ti år, sier en kilde til In Touch Weekly.

Saken fortsetter under bildet.

SÅRET: I ti år spilte David Schwimmer (bak) mot Jennifer Aniston i «Venner for livet». Nylig skal han ha klaget til Matt LeBlanc (t.h) over at han ble droppet på Anistons gjesteliste.  Foto: NTB Scanpix
SÅRET: I ti år spilte David Schwimmer (bak) mot Jennifer Aniston i «Venner for livet». Nylig skal han ha klaget til Matt LeBlanc (t.h) over at han ble droppet på Anistons gjesteliste. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Schwimmer, som er aktuell i rollen som Robert Kardashian i «American Crime Story», skal ha blitt såret over at han ikke fikk overvære Anistons store dag.

- David trodde han ville være en av de første som ble invitert! Han sa at han skal planlegge en gjenforeningsfest for «Venner for livet»-gjengen, og at Jens invitasjon kanskje vil bli borte i posten, hevder nettstedets kilde videre.

Såret Schwimmer taus

Ifølge ET var både Courteney Cox (51) og Lisa Kudrow (52) blant de celebre bryllupsgjestene, og Cox skal dessuten ha fått æren av å være brudens forlover.

Etter at nyheten om bryllupet ble kjent, røpet Matthew Perry (46) - kjent fra rollen som Chandler Bing - at han ikke var invitert til vielsen, som ble kamuflert som brudgommens bursdagsfest.

- Jeg er overrasket. Jeg visste ikke om det, men vi er veldig glade på deres vegne, sa Perry til Entertainment Tonight i august.

Saken fortsetter under bildene.

IKKE INVITERT: Skuespillerne i «Venner for livet» (1994-2004) var en sammensveiset gjeng, men verken Matthew Perry, Matt LeBlanc eller David Schwimmer skal ha blitt bedt i Jennifer Anistons (lengst t.h) bryllup. Courteney Cox og Lisa Kudrow var derimot invitert.  Foto: NTB Scanpix
IKKE INVITERT: Skuespillerne i «Venner for livet» (1994-2004) var en sammensveiset gjeng, men verken Matthew Perry, Matt LeBlanc eller David Schwimmer skal ha blitt bedt i Jennifer Anistons (lengst t.h) bryllup. Courteney Cox og Lisa Kudrow var derimot invitert. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Matt LeBlanc, som skal ha hatt et tett forhold til Jennifer Aniston da de var kolleger, uttrykte derimot mer forståelse for sin uteblivende invitasjon overfor nettstedet.

- Det var jo et lite og intimt bryllup. Alt er fint mellom oss - jentene var jo der. Så det er bra. Jentene måtte ha vært med i bryllupet, uttalte LeBlanc.

David Schwimmer, som altså skal være svært såret over at Aniston ikke inviterte ham, har derimot ikke kommet med en offentlig uttalelse om bryllupet foreløpig.

Saken fortsetter under bildet.

GODE VENNER: Courteney Cox (t.v) ble i hvert fall ikke avspist i Jennifer Anistons bryllup. Cox skal ha vært forlover for venninnen, som hun her er avbildet med på Crystal + Lucy Awards i 2010.  Foto: wenn.com
GODE VENNER: Courteney Cox (t.v) ble i hvert fall ikke avspist i Jennifer Anistons bryllup. Cox skal ha vært forlover for venninnen, som hun her er avbildet med på Crystal + Lucy Awards i 2010. Foto: wenn.com Vis mer

Hvetebrødsdager med venner

Etter den intime vielsen, som skal ha funnet sted i Aniston og Therouxs bakhage, dro brudeparet på bryllupsreise til Bora Bora.

Flere celebre venner skal ha fortsatt feiringen sammen med stjerneparet på stillehavsøya, der Aniston og Theroux nøt hvetebrødsdagene på Four Seasons' luksusresort.

- De inviterte med seg flere venner fordi de ville at feiringen skulle vare så lenge som mulig, har en kilde uttalt til People.

I slutten av august var en nygift og solbrun Jennifer Aniston til stede på «She's Funny That Way»-premieren sin i Los Angeles. Da understreket filmstjernen hvor høyt hun verdsatte den diskrete bryllupsmarkeringen.

- Vi hadde den fantastiske luksusen at vi fikk en nydelig, privat stund sammen. Og jeg skal være egoistisk og la det forbli slik, uttalte hun snedig til Entertainment Tonight på den røde løperen.

GODT GIFT: En nygift Justin Theroux på flyplassen i Los Angeles i midten av august, etter å ha returnert fra bryllupsreisen på Bora Bora. Foto: Splash News
GODT GIFT: En nygift Justin Theroux på flyplassen i Los Angeles i midten av august, etter å ha returnert fra bryllupsreisen på Bora Bora. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Giftet seg til sjøs

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer